PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET

Barney's Farm on eräs arvostetuimmista, luotetuimmista ja maineikkaimmista kansainvälisistä kannabiksen siementen tukkumyyjistä, aina vuodesta 1986. Valikoimamme on parasta mahdollista, ja koostuu feminisoiduista sekä regular- ja autoflowering-muotoisista kannabiksen siemenistä, sisältäen muun muassa Cannabis Cup-voittajamme, kulttiklassikkoja ja yksinoikeudella tuotettuja erikoisuuksia. Barney's Farm-tilin luominen antaa sinulle pääsyn kaikkien kannabissiementen katalogiimme tukkuhinnoin. Barney's Farm-tukkumyynti tarjoaa sinulle erittäin houkuttelevia tarjouksia, oman asiakastunnuksen verkkotilausmahdollisuudella, yksinoikeudellisen pääsyn promootiomateriaaliin ja tukeen, latausosion sisältäen viimeisimmät lajikekohtaiset kuvatiedostot, siemenkuvaukset- ja -speksit, ja myös paljon muuta. Yrityksesi listataan myös suositeltujen levittäjien luetteloon verkkosivustollamme. Jos olette kannabissiementen myyjä tai tukkukauppa ja olette kiinnostuneita uniikista valikoimastamme, olkaa hyvä ja täyttäkää tukkuhakemus alla ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Huomio: Voimme tehdä lähetyksiä vain niihin maihin, joiden laki sallii tämän.

Tukkumyynnin toimistoajat: Ma-Pe 9:00-17:00 (GMT+1)

Rekisteröidy tukkuasiakkaaksi.

Ole hyvä ja täytä yritystietosi, jotka lähetetään tiimillemme tarkistettavaksi tukkuostosten rekisteröintiä varten ja sinuun ollaan yhteydessä.

*
Etunimi: *
Sukunimi: *
Yhteyshenkilön sähköposti: *
Yhteyshenkilön puhelinnumero: *
Yhteyshenkilön puhelinnumero 2:
  
Yrityksen nimi: *
Verkkosivuston osoite: *
Osoite: *
Osoite (toinen rivi):
Kaupunki: *
Maakunta / Lääni:
Valitse maa: *
Postcode: *
VAT Reg No: *
  
Kommentit:
  
Turvakoodi:Captcha
  
 

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy