PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Blue Cheese
Blue Cheese 1Blue Cheese 2Blue Cheese 3Blue Cheese 4Blue Cheese 5
Blue Cheese 6Blue Cheese 7Blue Cheese 8Blue Cheese 9Blue Cheese 10

BLUE CHEESE STRAIN

TäMä KAIKKIEN AIKOJEN KLASSIKKO MUUTTAA MAAILMAN PEHMEäMMäKSI JA LEIKILLISEMMäKSI PAIKAKSI

 
RATING
Original Cheese x Blueberry
VALITSE PAKKAUSKOKO

Blue Cheese Kannabiksen siemenet

Tämä Blue Cheese on markkinoiden parhainta ja vahvinta kantaa, ja takuuvarmasti lyö halolla päähän. Tämä lajike on helppo kasvattaa, tuottaen uskomattoman sadon voimakasaromisia ja makoisia nuppuja. Vahvat, ikääntynyttä juustoa muistuttavat aromit pehmittyvät mustikkaisella jälkimaulla. Lyhytkasvuisella kasvilla on vahvat sivuhaarat, jotka kehittävät raskaita, tahmeita pamppuja lyhyessä kukinta-ajassa. Ole valmis rentoutumaan; tämä soveltuu hyvin indicojen ystäville. Nyt saatavilla myös autoflowering-lajikkeena.Onko Blue Cheese Indica vai Sativa?
Blue Cheese kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää Blue Cheese kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Blue Cheese siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Blue Cheese kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Blue Cheese kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Blue Cheese siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Blue Cheese siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Blue Cheese kannabiksen siementen itämiseen?
Blue Cheese kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Blue Cheese Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Original Cheese x Blueberry
Ilostuttava, euforinen, koko kehon relaksoiva, unettava, luova, ruokahalua nostattava
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Mustikkainen, juustoinen, kermainen, mausteinen, makea
Sinihomejuusto, mustikka, maanläheinen, pistävä, makea
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Original Cheese x Blueberry
Ilostuttava, euforinen, koko kehon relaksoiva, unettava, luova, ruokahalua nostattava
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Mustikkainen, juustoinen, kermainen, mausteinen, makea
Sinihomejuusto, mustikka, maanläheinen, pistävä, makea

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy