PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET

TIETOA MEISTä

Myöhäisellä 1980-luvulla ja korkealla Himalajan vuorilla, raskaan lumen valuessa alas taivaalta, pieni ryhmä jalostajia alkoi risteyttämään kannabislajikkeita, jotka olivat tarkoin valikoituja Lähi-Idän ja Aasian joka kolkasta. Sativa- ja indicakasvikantojen runsaat sadot pitivät porukan henkeä yllä kolmen vuoden ajan noilla syrjäisillä, autioilla vuorilla. Eräs tämän ryhmän jäsenistä perusti vielä yhden maailman merkittävimmistä kannabiksen siementen tuotantoon keskittyneistä yrityksistä. Tuo yritys on Barney's Farm, ja kaiken alulle panija on Derry.

Aasiassa onnistuneiden kasvatusten jälkeen Derry palasi Amsterdamiin 1992 vastikään tuotettujen kannabiksen siementen kanssa ja otti vastuun Barney's Coffee Shopista. Hänen lajikkeidensa suosio teki Barneysistä keskeisen vierailukohteen monille kävijöille, jotka saapuivat kaikkialta maailmasta.

Barney's Farmin tapaisen yhtiön uniikki aloitus tarinalleen on omiaan lisäämään sen suosiota. Lukemattomien palkintojen voittajana ja kyltymättömällä halulla luoda uusia sekä jännittäviä kannabislajikkeita, ei ole mikään ihme, että Barney's Farmin tuotannolle on kansainvälistä kysyntää.

Viimeisen vuosikymmenen aikana, Barney's Farm on tuottanut joitakin maailman suosituimmista kannabislaaduista, voittaen Cannabis Cupin ja Indica/Sativa-sarjan palkintoja G-13 Hazella, Liberty Hazella, Amnesia Hazella, Willie Nelsonilla, Cookies Kushilla, Pineapple Chunkilla, Tangerine Dreamilla ja monilla muilla, Critical Kushin ollessa myyntimenestys jo ensimmäisinä kuukausina julkistuksesta.

Huolimatta lähes 30 vuoden ajanjaksolle ulottuvusta historiasta, Barney's Farmin suosio ei ole koskaan hiipunut. Uusia lajikkeita julkaistaan usein, mahdollistaen sen, että kasvava yleisö voi nauttia korkean luokan siemenistä, jotka saivat alkunsa korkeimmalla sijalla, kirjaimellisesti, ja ovat säilyttäneet paikkansa aina siitä asti.

Puhelinnumero: 

+31-204117249

Lisätietoja:
BTW/VAT: NL8160.12.453B01 KvK:34251957

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy