PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET

KäYTTöEHDOT JA EDELLYTYKSET

Ole hyvä ja lue tämä huolellisesti.

Käyttämällä verkkosivustoa "barneysfarm.com" ja tekemällä sen kautta ostoksia, hyväksyt noudattavasi seuraavia käyttöehtoja ja edellytyksiä.

YLEISTÄ

Hyväksyt ja vakuutat, että käyttäessäsi Barney's Farmin verkkosivustoa olet vähintään 18-vuotias.

Barney's Farm voi muuttaa tai poistaa minkä tahansa osion BarneysFarm.comista milloin tahansa ilman ilmoitusta.

Tekemällä ostoksen vakuutat, että kaikki Barney's Farmille tilauksen tai ostoksen tekoa tai palveluita varten antamasi tiedot ovat oikein, että käyttämäsi luotto- tai debitkortti on omistuksessasi ja että varat ovat riittäviä hyödykkeiden tai palveluiden ostamiseksi.

Internetyhteyksien toimintaperiaatteen vuoksi palveluissa tai verkkosivujen saatavuudessa voi olla katkoksia, jotka johtuvat korjauksista, huollosta tai palvelujen uudistamisesta. Pyrimme minimoimaan näiden tapausten vaikutuksen ja välttämään tietoliikennekatkoksia.

OSTOSTEN TEKEMINEN;

Kun tilauksesi on asetettu ja viimeistelty verkossa, sinulle lähetetään tilauksestasi automaattinen sähköpostivarmistus. Tämä sähköpostiviesti on verkkosivuston luoma, eikä tarjoa vielä varmuutta tilauksen toteuttamisesta. Viesti on vahvistus siitä, että tilauksesi ja kaikki vaadittavat tiedot on vastaanotettu ja käsittelyssä järjestelmässämme.

Kortilta ei veloiteta mitään ennen kuin tuotteet on postitettu.

14 päivän peruutus- ja palautusoikeus tuotteille, jotka on ostettu muualta kuin myymälästä (verkosta, puhelimitse tai postitse): EU-alueella sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa. Voit tehdä näin mistä syystä tahansa – siinäkin tapauksessa, että olet vain muuttanut mieltäsi.

Veloitukseton kaksivuotistakuu: EU:n sääntöjen mukaisesti sinulla on aina oikeus minimissään kahden vuoden takuuseen veloituksetta. Sinulla on oikeus vähintään kahden vuoden takuuseen. Kansalliset säädökset maassasi saattavat antaa sinulle laajemman suojan: kuitenkin, kaikki poikkeamat EU-säännöistä täytyy olla asiakkaan etuna. Lisätietoja saat osoitteesta http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm

Ennen tilauksen asettamista ja kassakäsittelyä, asiakkaan tulee hyväksyä käyttöehdot ja edellytykset, ja asiakkaalle esitetään suora linkki käyttöehtoihin ja edellytyksiin.

Jokaista tilausta käsitellään yksilöllisesti sellaisenaan.

Kaikki vaillinaisina, vahingoittuneina ja epätäydellisinä toimitetut tilaukset korvataan tai hyvitetään käyttöehtojen ja edellytysten mukaisesti vain, mikäli me saamme ilmoituksen seitsemän päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Kaikki tuotteet ja palvelut ovat tarjolla saatavuuden mukaan. Barney's Farm pyrkii pitämään varastotiedot ajantasaisina, mutta kuitenkin, mikäli tuote on loppu varastosta, se otetaan pois tilauksestasi tai korvataan vastaavalla tuotteella. Jos ostettu tuote on vielä vaadittu ja vastaavaa korvaavaa tuotetta ei löydy, pidämme tilauksen voimassa niin kauan, että tilatut tuotteet saapuvat varastoon.

Barney's Farm ei voi vaikuttaa tulli- tai verotoimiin tai ottaa niistä vastuuta. Kaikki paketointi on huomaamatonta, eikä pakettien sisältöä ilmoiteta, mutta kuitenkin, mikäli tilaamasi tuotteet eivät ole paikallisten lakien hyväksymiä, on riskinä, että tulli puuttuu tilaukseesi. Me emme voi auttaa sinua tällaisessa tilanteessa.* Barney's Farm ei lähetä siemeniä maihin, joissa hampun siemenet ovat kiellettyjä. Barney's Farm postittaa vain maihin, joihin hampunsiementen maahantuonti on sallittua. Meidän ohjeemme on, että selvität, mikä tilanne on sinun maassasi. Jos haluat tilata siemeniä, hyväksyt täyden vastuun tiettyjen maiden poikkeavasta lainsäädännöstä. Me emme voi palauttaa maksuja siementilausten osalta, jos tilaukset tehdään maista, joissa hampunsiemenet ovat kielletyyjä.

HINNOITTELU ja MAKSUT

Kaikki hinnat, jotka ovat näkyvillä Barney's Farmin verkkosivulla ovat lopullisia ja sisältävät arvonlisäveron. Kaikki virheet hinnoittelussa johtavat tilauksesi käsittelyn keskeyttämiseen, kunnes Barney's Farm on saanut sinuun yhteyden.

Kaikki maksut vastaanotetaan euroina.

Asiakkaat ovat vastuussa tuontiveroista omassa maassaan niissä tapauksissa, joihin tämä pätee. Lisätietojen saamiseksi ota ystävällisesti yhteyttä paikallisiin tulliviranomaisiin.

Kaikki tilaukset on maksettava ennen kuin teemme lähetyksen. Kaikki tuotteet ovat saatavilla tilanteen mukaan ja ovat Barney's Farmin omistuksessa, kunnes maksu on kokonaisuudessaan tehty.

Barney's Farm ei jaa minkäänlaista informaatiota (henkilökohtaista tai kaupallista) kolmansien osapuolien kanssa.

Kaikki luotto- ja debitkorttitiedot salataan käyttämällä varmennettua tilauspalvelua. Pankki- tai luottokorttiyhtiö saattaa vaatia turvallisuustarkistusta tilauksesi varmistamiseksi.

Barney's Farm voi joissain tapauksissa vaatia luottokelpoisuustarkistusta, kun kyse on suuresta tilauksesta tai tiedot ovat vaillinaisia. Tämä saattaa johtaa tilauksesi käsittelyn viivästymiseen siihen asti, kunnes tarvittavat tiedot ovat käytössämme.

PALAUTUKSET

Ota huomioon, että kaikki vahingoittuneiden/vaillinaisten tuotteiden palautukset täytyy varmistaa Barney's Farmilta puhelimitse, faksin välityksellä, postitse tai sähköpostitse.

Kaikki palautukset ovat asiakkaan vastuulla, kunnes ne saapuvat Barney's Farmille.

Tilauksen palauttamisesta koituvia postituskuluja ei hyvitetä.

VASTUUVELVOLLISUUS

Barney's Farmin vastuuvelvollisuus johtuen puuttellisten tuotteiden toimittamisesta rajoittuu suoriin menetyksiin, joiden suuruus on enimmillään yhtäläinen toimituksessa olleiden tuotteiden yhteishinnan kanssa. Vastuuvelvollisuus ei ulotu epäsuoriin vahinkoihin.

Täten hyväksyt, että et tule asettamaan Barney's Farmia tai sen asiointipisteitä, yhteistyökumppaneita, johtajia, alihankkijoita tai muita asiaan liittyviä tahoja verkkosivujen tai palveluiden tuottamisen tai toimittamisen vuoksi edesvastuuseen missään kolmansien osapuolien esittämissä vaatimuksissa, jotka johtuvat näiden palveluiden käytöstä tai käyttöehtojen ja edellytysten rikkomisesta.

Nämä ehdot ovat Alankomaiden lakien suojaamia. Amsterdamin käräjäoikeudella on yksiselitteinen määräysvalta ehtoihin liittyvissä kiistoissa.

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy