PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET

OHJEET MAKSUA VARTEN –

1. Hyväksyttekö luotto- ja debit-korttimaksuja?

Maksujärjestelmämme tekee korttimaksuista helppoja! Kun olet valmis maksamaan, valitse vaihtoehto "luotto- tai korttimaksu" ja täytä seuraavat tiedot: Kortin numero, päättymispäivä, ja 3-numeroinen turvakoodi kortin takaosasta. Kun maksu on mennyt onnistuneesti läpi, siirtyy tilauksesi käsittelyyn. Sinulta ei veloiteta mitään ennen kuin kaikki tilaamasi tuotteet on lähetetty. Pyydämme ottamaan huomioon, että toisinaan korttihuijausten välttämiseksi joudumme hyödyntämään ylimääräisiä turvatoimia. Ole yhteydessä korttisi myöntäneeseen tahoon, jos et ole saanut koodia tätä turvatarkastusta varten.

2. Otatteko vastaan shekkejä?

Me emme ota tällä hetkellä vastaan shekkimaksuja verkko- tai tukkumyyntitilauksista.

3. Otatteko vastaan maksuja postimaksumääräyksellä?

Emme tällä hetkellä ota vastaan postimaksumääräyksiä.

4. Otatteko vastaan pankkisiirtoja?

Hyväksymme ilomielin maksuja pankkisiirtoina! Tämä on tehtävissä normaalin kassamenettelyn yhteydessä, jolloin sinulle luovutetaan viitenumero ja tilitiedot. Tee tilauksesi, valitse maksuvaihtoehdoksi pankkisiirto ja lähetämme sinulle sähköpostin tilausnumerosi kera. Kun olet vastaanottanut vahvistusviestin, sinun tulee tehdä tilisiirto pankissasi, joko puhelimitse, verkossa tai asiointipisteellä. Me lähetämme sinulle tiedot, jotka tarvitset siirron tekemiseksi. IBAN- tai BIC/Swift-tunnusta tulee käyttää. Joissain tapauksissa joudut antamaan osoitteesi. Maksua tehtäessä,määritä nimesi ja tilausnumero kommenttiosiossa, jotta maksu voidaan yhdistää tilaukseesi. Ole hyvä, ja siirrä tilauksessasi määritetty summa kokonaisuudesssaan. Vaillinaiset maksut johtavat käsittelyn hylkäämiseen. Vastaavasti, käsittelymaksun kirjaaminen Barney's Farmin käsiteltäväksi johtaa maksun hylkäämiseen.

5. Otatteko vastaan maksuja kirjeitse lähetettynä käteisenä?

Me emme ota vastaan maksuja kirjeitse lähetettynä käteisenä. Pyrimme saamaan tämän mahdollisuuden käyttöömme tulevaisuudessa.

6. Otatteko vastaan Yhdysvalloista tehtyjä maksuja?

Valitettavasti Barney's Farm ei voi vastaanottaa maksuja tai tehdä lähetyksiä sijainteihin Yhdysvalloissa.

7. Hyväksyttekö PayPal-maksuja?

Valitettavasti PayPalin käyttöehdot estävät tämän maksupalvelun lisäämisen sivuillemme.

8. Tarjoatteko tukkumyyntimahdollisuutta?

Otamme mielellämme vastaan tukkutilauksia; sinun tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen sales@barneysfarm.com luodaksesi tunnuksen, ja sinun tulee ottaa meihin yhteyttä ennen tukkutilauksen tekemistä. Lähetä meille sähköposti, jossa on ilmaistuna määrä ja tuotteet, joista olet kiinnostunut, ja me lähetämme sinulle lisäinformaatiota.

9. Onko käytössä alennuskuponkeja?

Barney's Farm haluaa tarjota sinulle parhaat hinnat koko tuotevalikoimamme laajuudelta. Pidämme siitä, että voimme tarjota parhaita diilejä koko asiakaskunnallemme ja meillä on laaja valikoima tarjouksia koko vuoden läpi. Varmista, että pysyt ajan tasalla Twitter- ja Facebook-sivuistamme, ja tule vierailemaan Barney's Farmin pisteellä, kun kierrämme maailmaa kaikissa suosikkinäyttelyissä ja -tapahtumissa!

10. Voinko palauttaa tuotteita?

Me Barney's Farmilla pyrimme toimittamaan asiakkaillemme korkealaatuisimpia tuotteita, joita markkinoilla on saatavilla. Mikäli jostain syystä olet tyytymätön ostokseesi, ole hyvä, ja ota meihin yhteyttä, jotta voimme pyrkiä tilanteen oikaisemiseen. Rahojen palauttaminen on mahdollista vain sellaisten tuotteiden kohdalla, jotka ovat avaamattomia ja vahingoittumattomia. Kun olemme päätyneet osapuolia tyydyttävään ratkaisuun, kaikki tuotteet tulee palauttaa varastollemme. Tuon jälkeen me tutkimme palautetut tuotteet, ja otamme sinuun yhteyttä lausuntomme kera. Palautuksesta aiheutuvat käsittelykulut eivät ole palautuskelpoisia, ellei toisin mainita.

11.

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy