PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET

LäHETYKSET & PALAUTUKSET

1. Miltä postipakettinne näyttävät?

Me Barney's Farmilla haluamme varmistaa, että paketointi on aina mahdollisimman turvallista, jotta tilauksesi saapuu perille ehjänä. Pakettimme ovat merkitsemättömiä eivätkä sisällä mitään mainintaa pakkauksen sisällöstä. EU:n sisällä kulkeviin lähetyksiin ei liitetä lähetysluetteloa.

2. Voinko seurata lähetystäni?

Kyllä, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen sekä lisätietoja kuljetuspavelun viestissä, kun tuotteet on lähetetty sinulle. Kuljetuspalvelun viestissä ilmoitetaan lähetyksen seurantatiedot, joiden avulla voit seurata lähetystä verkossa. Seuranta on helppoa ja nopeaa, syötä vain tilausnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. https://www.barneysfarm.com/track

3. Toimitatteko maahani?

Vaikkakin Barney's Farm ylpeydellä tarjoaa maailmanlaajuisen lähetysmahdollisuuden, osa maista on jouduttu poissulkemaan toimituksistamme juridisista syistä. Emme voi lähettää tuotteita seuraaviin sijainteihin: Alankomaat, USA, Norja, Kiina, Malesia, Aasia, Australia tai Kanada. Jos epäröit, ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, niin kerromme, voimmeko postittaa maahasi.

4. Mikä on lähetyskulujen hinta?

Kaikki lähetyskustannukset ilmoitetaan tilausvaiheessa. Lähetyskulujen hinta riippuu tilauksen arvosta sekä toimitusmaasta.

5. Toimitatteko Yhdysvaltoihin?

Barney's Farm ei toimita tuotteita mihinkään Yhdysvaltain osavaltioon.

6. Kuinka kauan tilaukseni saapumisessa kestää?

Toimitusajat riippuvat pakettisi lopullisesta määränpäästä. Toimitusaika-arvio annetaan sinulle tilausvaiheessa, jolloin saat karkean arvion lopullisesta toimituksesta riippuen lähetysalueesta. Saat seurantakoodin, jolla voit tarkkailla lähetyksesi etenemistä, kun pakettisi on lähetetty.

7. Voinko vaihtaa tuotteen toiseen?

Kaikki tuotteet ovat vaihtokelpoisia, kunhan ne palautetaan alkuperäisessä, avaamattomassa pakkauksessaan.

8. Mitä tapahtuu, jos tilaukseni on vahingoittunut kuljetuksessa?

Joskus harvoin pakkaus vahingoittuu kuljetuksessa. Jos mikään tilauksesi osa toimitetaan sinulle epätyydyttävässä kunnossa, ota ystävällisesti yhteyttä meihin viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tarvitsemme kirjallisen selvityksen sekä kuvan pakkauksen kokemista vahingoista. Otamme sinuun tämän jälkeen yhteyttä tilanteen korjaamiseksi. Otathan huomioon, että kaikki palautukset, mukaan lukien vahingoittuneiden lähetysten palautukset, tarvitsevat ensin Barney's Farmin hyväksynnän. Ilman sopimusta palautettuja lähetyksiä ei hyvitetä.

9. Mitä tapahtuu, jos osa tai kaikki tilaamistani tuotteista puuttuu?

Lähetämme kaikki tilaukset hienovaraisissa ja merkitsemättömissä paketeissa. Veloitamme pienimmän mahdollisimman summan toimituskuluja, jolla voimme varmistaa, että tilauksesi saapuu sinulle turvallisesti ja nopeasti. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tilauksesi ei saavu sinulle sellaisena kuin sen oli tarkoitus, lähetysseurannalla varustetut lähetyksemme on vakuutettu tilauksen arvon edestä, poislukien postikulut. Tarvitsemme kuitenkin valokuvatodisteita ennen puuttuvien tuotteiden hyvittämistä.

10. Lähetykseni ei saapunut toimitusarvioon mennessä.

Jos lähetyksesi ei saapunut toimitusarvioon mennessä, ota ystävällisesti yhteyttä kuljetuspalveluun. Tarkista sähköpostitse saamasi kuljetusvahvistus varmistaaksesi, onko kuljetuksessa mahdollisia viivästyksiä, jotka voisivat vaikuttaa lähetyksesi toimitukseen. Muistathan, että lauantaita ja sunnuntaita ei lasketa työpäiviksi. Jos lähetyksesi on kadonnut tai vahingoittunut, luethan UKK:mme aiheesta sivuiltamme.

11. Toimitatteko tilauksia postilokeroon?

Vaaliaksemme yksityisyyttä ja pitääksemme toimituksemme hienotunteisina, toimitamme ainoastaan henkilökohtaisiin osoitteisiin.

12. Kauanko tilauksellani kestää saapua?

Barney's Farm pyrkii lähettämään kaikki tilaukset 24 tunnin sisään tilauksen vastaanottamisesta. Pakkaamme ja lähetämme kaikki tilaukset maanantaista perjantaihin, poislukien kansalliset juhlapyhät. Pidämme sinut ajan tasalla sähköpostitse tilauksesi etenemisestä. Jos toimituksen tila näyttää "viivästynyt" on mahdollista, että ongelma liittyy tilaamasi tuotteen saatavuuteen, tai joissain tapauksissa antamiisi toimitustietoihin. Jos tilauksessasi ilmenee odottamattomia ongelmia, otamme sinuun yhteyttä korjataksemme ongelman.

13. Voidaanko tilaukseni toimittaa johonkin toiseen osoitteeseen?

Me voimme lähettää tilauksia vain siihen osoitteeseen, joka annetaan tilauksen yhteydessä. Kun tilauksesi on käsitelty, me emme voi vaihtaa määritettyä osoitetta. Ole hyvä ja varmista, että kaikki osoitetiedot ovat oikein tehdessäsi tilausta, sillä Barney's Farm ei ota vastuuta mahdollisista lisäkäsittelykuluista tai saapumattomasta toimituksesta.

14. Mitä tapahtuu, jos en pääse vastaanottamaan lähetystä?

Kuljetusyhtiö pyrkii toimittamaan pakettisi useampaan kertaan. Joissain tapauksissa lähetys voi palautua paikalliseen lajittelukeskukseen. Mikäli lähetystä ei saada toimitettua määräajassa, se palautuu takaisin varastollemme. Olemme sinuun yhteydessä tilauksestasi sen palauduttua meille.

15. Onko mahdollista, että tulli tarkastaa lähetykseni?

Vaikka pyrimme varmistamaan, että lähetyksemme ovat mahdollisimman huomaamattomia, on aina olemassa mahdollisuus, että tulliviranomaiset ottavat lähetyksen tarkastukseen, toimitustavasta riippumatta. Vaikka Barney's Farm toimittaisi maahasi, emme pysty ottamaan kantaa tuotteidemme lailliseen asemaan maassasi. Pyydämme sinua ottamaan selvää paikallisista laeista ja säädöksistä ennen tilauksen tekemistä, sillä Barney's Farm ei ota vastuuta tilauksesi pysäyttämisestä maasi tulliviranomaisten toimesta.

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy