PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Blue Cheese Auto
Blue Cheese Auto 1Blue Cheese Auto 2Blue Cheese Auto 3Blue Cheese Auto 4Blue Cheese Auto 5
Blue Cheese Auto 6Blue Cheese Auto 7Blue Cheese Auto 8Blue Cheese Auto 9Blue Cheese Auto 10

BLUE CHEESE AUTO STRAIN

MAISTA JUUSTONUPUT HETKESSä TäLLä AUTOFLOWER-VERSIOLLA KLASSISESTA BLUE CHEESESTäMME

 
RATING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Blue Cheese Auto Kannabiksen siemenet

Klassinen BLUE CHEESE on nyt saatavilla myös autoflower-versiona. Tämä lajike on helppo kasvattaa ja sen korkea tuottavuus tekee siitä yhden markkinoiden parhaista autoflowereista. Tämä uraauurtava lajike on BLUE CHEESE:n ja uniikin ruderalis-jalostuslajikkeen risteytyksen tuotosta. BLUE CHEESE AUTO kasvaa pienellä vaivalla ja kukoistaa useimmissa olosuhteissa; kasvuvaihe vaihtuu kukintaan automaattisesti viidennen viikon kohdalla. Suussasulavan BLUE CHEESEN tuoksu ja maanläheinen juustoinen maku dominoivat tätä autoflower-kasvia, joka saa sinut palaamaan takaisin santsin perässä.Onko Blue Cheese Auto Indica vai Sativa?
Blue Cheese Auto kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää Blue Cheese Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Blue Cheese Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Blue Cheese Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Blue Cheese Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Blue Cheese Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Blue Cheese Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Blue Cheese Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Blue Cheese Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Blue Cheese Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Rentoutunut, iloinen, touhukas, rauhaisa, ilahduttava, rauhoittava
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
LYHYT
80/100cm
80%
20%
Enimmäkseen indica
Mausteinen, mieto kermajuusto, marjat, mustikka
Kypsä juusto, makea, hedelmäinen, pistävän skunkki
4
KUUMA
Stable
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Rentoutunut, iloinen, touhukas, rauhaisa, ilahduttava, rauhoittava
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
LYHYT
80/100cm
80%
20%
Enimmäkseen indica
Mausteinen, mieto kermajuusto, marjat, mustikka
Kypsä juusto, makea, hedelmäinen, pistävän skunkki
KUUMA
Stable

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy