PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
OG Kush Auto

OG KUSH AUTO STRAIN

 
RATING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

OG Kush Auto Kannabiksen siemenet

OG Kush Auto on loistavan risteytyksen tulos OG Kushin ja BF Super Auto #1:n välillä. Tämä indica-dominantti lajike kukkii 75 päivässä ja sen THC-pitoisuus on 20-24%. Tämä vahva lajike tunnetaan rauhoittavista ja rentouttavista vaikutuksistaan mieleen ja kehoon, tehden siitä erinomaisen valinnan kenelle tahansa, joka kaipaa lepoa ja rentoutumista.

 

Korkeudeltaan 90-110cm, OG Kush Auto tuottaa huimat 500g/m2 sisätiloissa. Ulkona kasvatettuna tämä lajike kasvaa 90-120cm korkeuteen ja tuottaa 200-300g kasvia kohti. OG Kush Auto on suosittu valinta kaiken tasoisille kannabiksen kasvattajille sen tunnettujen vaikutusten, suuren tuoton ja helpon viljelyn ansiosta.

 

OG Kush Auto on todellinen herkkusuun lajike, sen maanläheisen, männyn tuoksun ja ainutlaatuisen makuprofiilin ansiosta. Sen voimakkaiden vaikutusten vuoksi sitä käytetään kroonisen kivun, ahdistuksen ja unettomuuden hoidossa. Jos etsit vahvaa, suurituottoista lajiketta kuuluisalla taustalla, OG Kush Auto on lajike sinulle.Onko OG Kush Auto Indica vai Sativa?
OG Kush Auto kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää OG Kush Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi OG Kush Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää OG Kush Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää OG Kush Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa OG Kush Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun OG Kush Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila OG Kush Auto kannabiksen siementen itämiseen?
OG Kush Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

OG Kush Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Euforinen, Koko kehon kihelmöinti, Aivojen stimulointi, Iloinen, Rentouttava, Sosiaalinen, Nostattava
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Hapan sitrus, Puinen mänty, Voimakas Kush
Maanläheinen, Voimakas, Sitruuna-polttoaineen haju, Sitruunanen, Hapan, Läpitunkeva, Skunkkimainen
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Euforinen, Koko kehon kihelmöinti, Aivojen stimulointi, Iloinen, Rentouttava, Sosiaalinen, Nostattava
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Hapan sitrus, Puinen mänty, Voimakas Kush
Maanläheinen, Voimakas, Sitruuna-polttoaineen haju, Sitruunanen, Hapan, Läpitunkeva, Skunkkimainen

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy