PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

TUNNE KUINKA AINUTLAATUISEN TUOREET JA HEDELMäISET TERPEENIT SINKOAVAT SINUT TARUNHOHTOISEN TäYDELLISEEN VAPAUDEN TILAAN.

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Runtz Auto Kannabiksen siemenet

Runtz Auto Barney's Farmilta: Runtzin villin suosion seurauksena meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin aivan ehdottomasti luoda autoflower-versio aiemmasta työstämme. Tämä autoflower toimittaa saman erinomaisen paketin, mutta pienemmässä ajassa – vain 70 päivää siemenestä! Lopulliseksi korkeudeksi voit odottaa 120 cm pituutta. Satoisuudessa on silti potkua – kokemuksella ja oikeilla valo-olosuhteilla on mahdollista puskea hänet jopa 600 g/m2 lukemiin. Aivan kuten alkuperäinenkin versio, tämä kasvi huuhtoo pois huolesi ja voit uiskennella hedelmäisten makujen meressä, mojovien nuppujen ollessa tahmeana huumaavista kerroksista erilaisia kannabinoideja. Olemme jopa onnistuneet säilyttämään joitain tyrmäävistä mauista alkuperäisestä versiosta, jotta sinä voisit saada saman täyden nautinnon paljon pienemmässä aikaikkunassa! Tämä tasapainoinen mutta näpsäkkä hybridi suo sinulle ällistyttävän rentoutumisen, murskaten henkiset jännitteesi ja pitäen huolta, että jaksat koko pitkän päivän läpi, suojellen sinua murheilta tai negatiivisilta fiiliksiltä positiivisella aurallaan.Onko Runtz Auto Indica vai Sativa?
Runtz Auto kanta Barney's Farmilta on 30% Sativa 70% Indica

Paras tapa säilyttää Runtz Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Runtz Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Runtz Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Runtz Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Runtz Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Runtz Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Runtz Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Runtz Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Runtz Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Runtz x BF Super Auto #1
Rauhoittava, rentouttava, euforinen
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Makean trooppinen ja hedelmäinen maku
Makea, hedelmäinen, karkki
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Runtz x BF Super Auto #1
Rauhoittava, rentouttava, euforinen
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Makean trooppinen ja hedelmäinen maku
Makea, hedelmäinen, karkki

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy