PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Sweet Tooth #1
Sweet Tooth #1 1Sweet Tooth #1 2Sweet Tooth #1 3Sweet Tooth #1 4Sweet Tooth #1 5
Sweet Tooth #1 6Sweet Tooth #1 7Sweet Tooth #1 8Sweet Tooth #1 9Sweet Tooth #1 10

SWEET TOOTH #1 STRAIN

TEMPAUDU MUKAAN HERKKUJEN MAAILMAAN TäLLä MAKOISALLA ERIKOISUUDELLA

Cup Winner
RATING
Afghani x Nepalese x Hawaiian
VALITSE PAKKAUSKOKO
  • Pahoittelumme, tämä siemen ei ole tällä hetkellä myynnissä.
  • Haluatko meidän lähettävän sähköpostia sinulle, kun tuote palaa valikoimaan?

Sweet Tooth #1 Kannabiksen siemenet

SWEET TOOTH #1 iski kertarykäyksellä maailmanmaineeseen 2000-luvun alkupuolella, voittaen kolme Cannabis Cupia peräkkäisinä vuosina. Ylistetty sen intensiivisen greipin maun ja erinomaisen tuottavuuden vuoksi, SWEETH TOOTH #1 kasvaa kompaktina ja on nopeasti kukkiva, tuottaen suurenmoisen sadon erittäin voimakkaita nuppuja, jotka tihkuvat hartsia. Sivuhaaroja täytyy tukea kukinnan viimeisinä viikkoina. SWEET TOOTH #1 tuottaa vastustuskykyisen, homeenkestävän kasvin, joka kykenee muovautumaan äärimmäisiinkin olosuhteisiin, joka tekee siitä helpon kasvatettavan kaikilla osaamistasoilla. SWEET TOOTH #1:n makeat greippihedelmän aromit ovat ilona sekä nautiskelijoille että vasta-alkajille ja tämä on pakkohankinta keräilijöille.
30% Sativa 70% IndicaMikä on paras lämpötila Sweet Tooth #1 kannabiksen siementen itämiseen?
Sweet Tooth #1 kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Sweet Tooth #1 Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Afghani x Nepalese x Hawaiian
Tasaa hermoja, onnellinen, relaksoiva
800 +
550 gr/m²
800+
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
80/90cm
90cm
100-140cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Greippihedelmä, kypsä mango, maanläheinen
Puiseva, kukkea, marjaisa
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Afghani x Nepalese x Hawaiian
Tasaa hermoja, onnellinen, relaksoiva
800 +
550 gr/m²
800+
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
80/90cm
90cm
100-140cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Greippihedelmä, kypsä mango, maanläheinen
Puiseva, kukkea, marjaisa

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy