PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET

WEEDFEST WARSAW

"We are pleased to announce that for the first time in Poland!
WeedFest Will Be In Warsaw This September

WeedFest Warsaw Festival 2020

On September 12 and 13, 2020. We will have to take advantage of the offers of Polish offers and exhibitors from the cannabis industry, but we also want to offer you the opportunity to hear a lecture on the use of cannabis in many services in this field, construction, cosmetics and grocery. Lectures used by Polish experts in their industry.
Visitors must have access to the offers:
- CBD oils,
- seeds,
- cosmetics,
- indoor growing systems,
- groceries,
- gadgets and accessories,
and much, much more that only the soul desires.

Everything is legal! From legitimate companies and producers who try so hard to provide us with the highest quality products.

Soon we will reveal to you the list of exhibitors and the lecture schedule of experts who will visit our WeedFest Warsaw Festival 2020.
All visitors are invited to click "I will participate" in the event author: no one has missed this date on the calendar.

ul. Bracka 25, Warsaw - Dom Towarowy Bracia Jabłkowscy
Saturday: 10.00 - 18:00 - Sunday: 10:00 - 18:00
https://goout.net/pl/bilety/weedfest-warsaw-festiwal-2020/cpdh

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy