PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Amnesia Haze Auto
Amnesia Haze Auto 1Amnesia Haze Auto 2Amnesia Haze Auto 3Amnesia Haze Auto 4Amnesia Haze Auto 5
Amnesia Haze Auto 6Amnesia Haze Auto 7Amnesia Haze Auto 8Amnesia Haze Auto 9Amnesia Haze Auto 10

AMNESIA HAZE AUTO STRAIN

TäMä USEITA PALKINTOJA VOITTANUT AMSTERDAMIN LEGENDA ON NYT RISTEYTETTY MEIDäN BF SUPER AUTO #1:EEN

 
RATING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Amnesia Haze Auto Kannabiksen siemenet

AMNESIA HAZE AUTO on mahdollisesti yksi jännittävimmistä julkaisuista joita Barney's Farm on tehnyt hetkeen, pitkään odotettu klassikkolajikkeen uusi muoto. AMNESIA HAZEN geneettinen sukupuu on melko henkeäsalpaava, sillä se sekoittelee maatiaislajikkeita Kaakkois-Aasiasta (Thai, Kambodža, Laos) ripauksella Jamaikan Haze-variantteja, kuorrutettuna Afghani- ja havaijilaisgeenien kiihdyttävällä vaikutuksella. Lähes kaksi vuosikymmentä sitten Soma lahjoitti yhden parhaista AMNESIA HAZE -fenotyypeistään Barney's Farm Labsille. Nämä legendaariset geenit, jotka dominoivat Amsterdamin skeneä sen myötä kun Barney's voitti vuoden 2004 High Times Cannabis Cupin, ovat hiljalleen kuplineet taustalla luoden monimuotoisen fuusion meidän BF Super Auto #1:n kanssa. AMNESIA HAZE AUTO on erittäin tuottoisa sativavoittoinen hybridi, joka on sativataustansa johdosta voimakaskasvuinen. Se kasvaa useimpia autoflowereita korkeammaksi, jopa 150 cm pituiseksi, muodostaen laajat oliivinvihreänä kimaltelevat kukinnot, jotka ovat oranssien karvojen peitossa. Kuten tällaiselta leukoja loksauttavaa syntyperää olevalta kasvilta voisi uskoa, on sen voimakas tuoksujen sekoitus sitruunaisessa pirskahtelevuudessaan välittömästi tunnistettavissa siksi klassikoksi, mikä se onkin. Runsaimpana Amnesia Hazen terpeeneissä esiintyy ainutlaatuinen yhdistelmä karyofylleenia, jota säestää myrseeni ja limoneeni, muutamia mainitaksemme.Onko Amnesia Haze Auto Indica vai Sativa?
Amnesia Haze Auto kanta Barney's Farmilta on 80% Sativa 20% Indica

Paras tapa säilyttää Amnesia Haze Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Amnesia Haze Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Amnesia Haze Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Amnesia Haze Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Amnesia Haze Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Amnesia Haze Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Amnesia Haze Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Amnesia Haze Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Amnesia Haze Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
Enimmäkseen sativa
Pirskahteleva ja raikas, sitruunainen, sitruksinen ja maanläheinen mänty
Maanläheiset aromit rikkailla sitruunan ja sitrusten pirskahduksilla
3
KUUMA & LÄMMIN
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
Enimmäkseen sativa
Pirskahteleva ja raikas, sitruunainen, sitruksinen ja maanläheinen mänty
Maanläheiset aromit rikkailla sitruunan ja sitrusten pirskahduksilla
KUUMA & LÄMMIN

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy