PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

KOHOTA TIETOISUUTTASI TäLLä ERINOMAISEN MAKOISALLA INDICALLA

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
VALITSE PAKKAUSKOKO

Ayahuasca Purple Kannabiksen siemenet

Barney’s Farm, tunnettu korkealaatuisten kannabiskantojen viljelijä, sai muutama vuosi sitten lahjaksi Red River Delta -siemeniä. Viljelyn tuloksena syntyneet Ayahuasca Purple -kasvit olivat vähemmän kuin ilmestys, niiden lumoavilla purppura- ja rubiininpunaisilla sävyillä. Näiden Ayahuasca Purple -kasvien kauneutta korostettiin entisestään niiden vankkarakenteisella rakenteella, joka kerskui leveillä tuulettimen lehdillä ja lyhyellä, tukevalla rungolla.

 

Maksimoidakseen näiden huomattavien näytteiden potentiaalin Barney’s Farmin tiimi päätti ryhtyä strategiseen risteytysohjelmaan. Huolellisesti valitsemalla Red River Deltan parhaat ominaisuudet ja yhdistämällä se jo tunnettuun Master Kush -kantaan, viljelijät pystyivät luomaan hybridikannan, joka oli täydellinen. Tämän risteytysohjelman lopputulos on kanta, joka ei ole vain esteettisesti miellyttävä, vaan sillä on myös huomattavia kasvupiirteitä. Tämän kannan leveiden tuulettimen lehtien koristavat valtavat tiheät nupit ovat nähtävyys, mutta ne tuovat mukanaan myös ainutlaatuisen haasteen. Kun Ayahuasca Purple -kasvit saavuttavat kukinnan viimeisen viikon, tiheiden nuppien paino vaatii tukea murtumisen estämiseksi.

 

Sen lisäksi, että tämä Ayahuasca Purple -kanta on visuaalisesti houkutteleva, se tunnetaan myös rikkaasta ja monimutkaisesta aromistaan, joka on pähkinän ja papaijan houkutteleva sekoitus. Pelkkä tuoksu riittää viemään aistit paratiisimaiseen tilaan, mutta Ayahuasca Purplen vaikutukset erottavat sen todella. Kun Ayahuasca Purplea kulutetaan, se luo rentouttavan ja tyydyttävän kokemuksen, jota voidaan kuvailla vain taivaallisena. Sen tuottamat rauhoittavat ja rauhoittavat vaikutukset ovat todella vertaansa vailla, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät pakoa elämän päivittäisistä rasituksista. Olitpa sitten rentoutumassa pitkän päivän jälkeen tai etsit vain tapaa rentoutua ja ladata akkuja, Ayahuasca Purple on vastaus.Onko Ayahuasca Purple Indica vai Sativa?
Ayahuasca Purple kanta Barney's Farmilta on 100% Indica

Paras tapa säilyttää Ayahuasca Purple kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Ayahuasca Purple siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Ayahuasca Purple kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Ayahuasca Purple kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Ayahuasca Purple siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Ayahuasca Purple siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Ayahuasca Purple kannabiksen siementen itämiseen?
Ayahuasca Purple kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Ayahuasca Purple Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Red River Delta x Master Kush
Seurallinen, euforinen, iloinen, relaksoiva, unettava
800 gr/plant
500-600 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
100%
100% Indica
Laventeli, mango, pähkinäinen, trooppinen
Papaija, maanläheinen, kukkea, pistävä, hapan, makeahko
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Red River Delta x Master Kush
Seurallinen, euforinen, iloinen, relaksoiva, unettava
800 gr/plant
500-600 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
100%
100% Indica
Laventeli, mango, pähkinäinen, trooppinen
Papaija, maanläheinen, kukkea, pistävä, hapan, makeahko

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy