PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Bad Azz Kush
Bad Azz Kush 1Bad Azz Kush 2Bad Azz Kush 3Bad Azz Kush 4Bad Azz Kush 5
Bad Azz Kush 6Bad Azz Kush 7Bad Azz Kush 8Bad Azz Kush 9

BAD AZZ KUSH STRAIN

AVAA MIELESI LUKOT JA LAUHDUTA KIPUSI TäLLä öVERILLä INDICALLA LA:STA

Cup Winner
RATING
Original OG x Urkel x Afghan Kush
VALITSE PAKKAUSKOKO
  • Pahoittelumme, tämä siemen ei ole tällä hetkellä myynnissä.
  • Haluatko meidän lähettävän sähköpostia sinulle, kun tuote palaa valikoimaan?

Bad Azz Kush Kannabiksen siemenet

Bad Azz Kush on lajike, jonka risteytyksen pohjana oli aito Indica, jonka historia alkaa vuoden 1998 Los Angelesista. Bad Azz Kush sai alkunsa ystäviemme huolellisen ja sinnikkään jalostustyön lopputuloksena. Risteyttämällä alkuperäinen OG Afghan Kushin kanssa ja niiden jälkeläinen edelleen Urkeliin, synnytettiin Bad Azz Kush. Kasvi voi venähtää kukintajakson aikana ja tarvitsee jonkin verran tilaa suuriksi kasvavien latvojen kehitykseen. Tämä on tuhdisti hartsia tuottava lajike, jolla on ainutlaatuisen dänkki ja hienostunut metsämarjainen aromi. Me olemme velkaa erityiskiitoksen ystävällemme räppäri Bad Azzille Tha Dogg Pound Gangsta Cripsistä.
100% IndicaMikä on paras lämpötila Bad Azz Kush kannabiksen siementen itämiseen?
Bad Azz Kush kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Bad Azz Kush Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Kehollinen pilvi, euforinen, iloinen, relaksoiva
700 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
TASAPAINOINEN
100%
100% Indica
Marjainen, yrttisä, mausteinen, makea
Hedelmäinen, maanläheinen, havuisa
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Kehollinen pilvi, euforinen, iloinen, relaksoiva
700 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
TASAPAINOINEN
100%
100% Indica
Marjainen, yrttisä, mausteinen, makea
Hedelmäinen, maanläheinen, havuisa

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy