PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Biscotti Mintz
Biscotti Mintz 1Biscotti Mintz 2Biscotti Mintz 3Biscotti Mintz 4Biscotti Mintz 5
Biscotti Mintz 6Biscotti Mintz 7Biscotti Mintz 8Biscotti Mintz 9Biscotti Mintz 10

BISCOTTI MINTZ STRAIN

KOE ERINOMAINEN JENKKIGENETIIKKA JA USKOMATTOMAT MAUT BISCOTTI MINTZIN KANSSA

 
RATING
Biscotti x Mintz
VALITSE PAKKAUSKOKO

Biscotti Mintz Kannabiksen siemenet

BISCOTTI MINTZ Barney’s Farmilta. Luotu edistyneitä nautiskelijoita ajatellen; risteytykseen on käytetty kahta USA:n tavoitelluinta ja korkealuokkaisinta lajiketta. Labramme risteytti Biscottin – maailmanmaiseeseen nousseen 80% indica-lajikkeen – ainutlaatuiseen ja herkulliseen Mintz-fenotyyppiimme. Tulokset löivät meidät ällikällä: Cookies yhdistettynä OG Kush -linjaan takaavat mielettömän tehon sekä herkullisen makukokonaisuuden, ja kermaisen silkkinen Mintz-genetiikka viimeisteli tämän suussasulavan mestarilajikkeen, joka on täysin uniikki lisäys valikoimaamme. BISCOTTI MINTZ on pääasiallisesti syvän purppurainen kasvi lyömättömällä trikomituotannolla; viimeisinä päivinä lehdet ilmentävät kauniita purppuran, oranssin ja vihreän sävyjä, kietoen tiukkaan muodostuneet, järkälemäiset tummanvihreät kukat vahvoihin violetin sävyihin ja oransseihin karvoihin. Houkuttelevat, viipyilevät maut ja tuoksut, sekä kushmaiset aromit ripauksella suklaahippukeksiä, minttua ja mausteita tulevat ällistyttämään sinua. Leimalliset limoneeni-, karyofylleeni-, eukalyptoli-terpeenit luovat yhdessä harvinaislaatuisen maukkaan aromin. Löydä BISCOTTI MINTZin luova, keskittynyt ja rentouttava vaikutus sekä tunnistettava, hiipivän energinen kehopilvi.Onko Biscotti Mintz Indica vai Sativa?
Biscotti Mintz kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää Biscotti Mintz kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Biscotti Mintz siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Biscotti Mintz kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Biscotti Mintz kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Biscotti Mintz siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Biscotti Mintz siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Biscotti Mintz kannabiksen siementen itämiseen?
Biscotti Mintz kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Biscotti Mintz Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Biscotti x Mintz
Luova, rentouttava vartalo korkealla
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
80-110cm
120-200cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
kushy makuja, aavistus suklaakeksejä, kermainen minttu.
Poikkeuksellisen herkullinen kermainen kushy-tuoksu.
KUUMA & LÄMMIN
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Biscotti x Mintz
Luova, rentouttava vartalo korkealla
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
80-110cm
120-200cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
kushy makuja, aavistus suklaakeksejä, kermainen minttu.
Poikkeuksellisen herkullinen kermainen kushy-tuoksu.
KUUMA & LÄMMIN

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy