PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Blue Sunset Sherbert
Blue Sunset Sherbert 1Blue Sunset Sherbert 2Blue Sunset Sherbert 3Blue Sunset Sherbert 4Blue Sunset Sherbert 5
Blue Sunset Sherbert 6Blue Sunset Sherbert 7Blue Sunset Sherbert 8Blue Sunset Sherbert 9Blue Sunset Sherbert 10

BLUE SUNSET SHERBERT STRAIN

VALMISTAUDU HäKELLYTTäVääN KOKEMUKSEEN EKSOOTTISIA TERPEENIRIKKAITA AROMEJA JA SäKENöIVIä VäREJä

 
RATING
Sunset Sherbet x Purple Punch
VALITSE PAKKAUSKOKO

Blue Sunset Sherbert Kannabiksen siemenet

BLUE SUNSET SHERBERT Barney's Farmilta. Indicaan taittava hybridi tuottaa jättimäisiä satoja, käymättä koskaan hankalaksi, kiitos moninaisten sivuoksien, jotka kykenevät kannattelemaan painavia pamppuja. Supernopea kukinta vain 59-63 päivässä, ja tuotanto 650-700 g/neliömetri. Kompakti koko ja keskimääräistä korkeampi trikomituotanto tekee tästä kasvista oikean herkkupalan – se kasvaa sisätiloissa noin 80 cm mittaan ja ulkotiloissa jopa ällistyttävään kahden metrin pituuteen, tuottaen jopa 1 kg per kasvi. BLUE SUNSET SHERBERT tekee häkellyttävän näytöksen viimeisinä päivinä, ilmentäen maagista transformaatiota hypnoottisine kaleidoskooppimaisine eksoottisen värisine lehtineen, kirkkaanoransseine karvoineen, tiukkoejn kukintojen liimaantuessa hartsista, säkenöiden huurteisine trikomeineen ja tuottaen leukoja loksauttavat 28% THC:ta. Voit erottaa häivän Purple Punchia ja Sherbert Dib Dabia tässä ihanassa yksilössä, korkeiden terpeenitasojen sisältäessä limoneenia, humuleenia ja terpinoleenia, jotka hyvällä kypsytyksellä nostavat esiin leimalliset karkin, sitruunankuoren ja makeiden marjojen tuoksut joita tämä kasvi tuottaa. BLUE SUNSET SHERBERTin huumaavan potentit vaikutukset yhdistelevät parasta molemmista maailmoista: välitön energisen luova sativapilvi yhdistettynä täystyrmäävään, rauhoittavaan indicaiseen kehopilveen! Täydellinen tapa rentoutua päivän päätteeksi.
35% Sativa 65% IndicaMikä on paras lämpötila Blue Sunset Sherbert kannabiksen siementen itämiseen?
Blue Sunset Sherbert kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Blue Sunset Sherbert Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Sunset Sherbet x Purple Punch
Luovan euforinen sativapilvi + koko kehon rauhoittava indicakokemus
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
59 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
Enimmäkseen indica
Makeat karkit, sitrus
Makeat karkit, sitruunankuori ja makeat marjat
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Sunset Sherbet x Purple Punch
Luovan euforinen sativapilvi + koko kehon rauhoittava indicakokemus
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
59 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
Enimmäkseen indica
Makeat karkit, sitrus
Makeat karkit, sitruunankuori ja makeat marjat

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy