PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Blueberry OG
Blueberry OG 1Blueberry OG 2Blueberry OG 3Blueberry OG 4Blueberry OG 5
Blueberry OG 6Blueberry OG 7Blueberry OG 8Blueberry OG 9Blueberry OG 10

BLUEBERRY OG STRAIN

PIRISTä PäIVääSI JA TUNNE KIPUJESI VALUVAN VEKS BLUEBERRY OG:N AVULLA

 
RATING
BlueBerry x OG Kush
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Blueberry OG Kannabiksen siemenet

Näiden kahden maailman maineikkaimman kannabislajikkeen yhdistäminen tavalla, joka kantaisi mukanaan kummankin parhaat ominaisuudet, oli monimutkainen tehtävä. Blueberry OG kohdalla olemme onnistuneet luomaan lajikkeen, jolla on sekä Blueberryn klassinen indicainen teho että OG Kushin voimakkaan psykoaktiivinen selkäranka. Tämä korkeamman luokan hybridi lyö kenet tahansa kasvattajan ällikällä. Valtavat pamput täynnä pakattuja nuppuja kehittyvät varttuvaan kasviin. Makean sitruunainen ja myskinen, rikas aromi tulvii jokaisesta sadosta. Lajike kasvaa keskipitkäksi monilla antoisilla sivuhaaroilla mahdollistaen jopa 700 g/m2 sadon.

 Onko Blueberry OG Indica vai Sativa?
Blueberry OG kanta Barney's Farmilta on 30% Sativa 70% Indica

Paras tapa säilyttää Blueberry OG kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Blueberry OG siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Blueberry OG kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Blueberry OG kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Blueberry OG siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Blueberry OG siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Blueberry OG kannabiksen siementen itämiseen?
Blueberry OG kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Blueberry OG Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
BlueBerry x OG Kush
Ilostuttava, ajattelua vauhdittava, euforinen, naurattava, kehomieltä relaksoiva, rauhoittava
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
KORKEA
100-120cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Mustikkainen, myskinen, sitruksinen, havuisa, rikas
Sitruuna, havupuu, appelsiini
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
BlueBerry x OG Kush
Ilostuttava, ajattelua vauhdittava, euforinen, naurattava, kehomieltä relaksoiva, rauhoittava
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
KORKEA
100-120cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Mustikkainen, myskinen, sitruksinen, havuisa, rikas
Sitruuna, havupuu, appelsiini
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy