PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Bruce Banner

BRUCE BANNER STRAIN

 
RATING
Strawberry Diesel Strain x OG Kush Strain
VALITSE PAKKAUSKOKO
  • Pahoittelumme, tämä siemen ei ole tällä hetkellä myynnissä.
  • Haluatko meidän lähettävän sähköpostia sinulle, kun tuote palaa valikoimaan?

Bruce Banner Kannabiksen siemenetOnko Bruce Banner Indica vai Sativa?
Bruce Banner kanta Barney's Farmilta on 60% Sativa 40% Indica

Paras tapa säilyttää Bruce Banner kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Bruce Banner siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Bruce Banner kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Bruce Banner kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Bruce Banner siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Bruce Banner siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Bruce Banner kannabiksen siementen itämiseen?
Bruce Banner kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Bruce Banner Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Strawberry Diesel Strain x OG Kush Strain
1500 gr/plant
650 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
2nd-3rd week
100-150cm
2500cm
KORKEA
40%
60%
Enimmäkseen sativa
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Strawberry Diesel Strain x OG Kush Strain
1500 gr/plant
650 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
2nd-3rd week
100-150cm
2500cm
KORKEA
40%
60%
Enimmäkseen sativa

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy