PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Bubba Kush

BUBBA KUSH STRAIN

TUNNE BUBBA KUSHIN HUUMA, MAAILMOITA RäJäYTTäVä INDICAMME.

 
RATING
Afghan Kush Landrace x OG Kush
VALITSE PAKKAUSKOKO

Bubba Kush Kannabiksen siemenet

Tämä merkittävä kasvi polveutuu todellakin maankuulusta genetiikasta, joka on alun perin lähtöisin USA:sta, jalostajan käsistä joka tunnetaan vain nimellä "Bubbha". Se on nyt vakautettu tiimimme toimesta ja nostettu standardeihin, jotka antavat oikeutta sen historialle ja maineelle. Tämä varmasti yksi maailman rakastetuimmista indicoista voi saavuttaa jopa ällistyttävän 29% THC-pitoisuuden. Bubba Kush on näpsäkkä, mutta satoisa kasvi, joka ei kasva ylipitkäksi vauhdikkaan 8-9 viikon kukituksensa aikana. Tämän ominaisuuden vuoksi se on mainio valinta heille, jotka etsivät vahvasti potkivaa lajiketta, joka ei tarvitse valtavasti tilaa kukkiessaan. Tuottoisuudesta ei silti tarvitse tinkiä lainkaan, sillä sadot voivat yltää jopa 600 g/m2 lukemiin sisäkasvatuksessa, kun annat Bubballe hiukan rakkautta ja huolenpitoa. Räjäytä itsesi Bubban maailmaan ja koe yksi rauhoittavimmista kannabislajikkeista maailmassa. Aito Afgaani-maatiaislinja takaa loistavan tehon, höystettynä eksoottisilla tuoksuilla idästä, muistuttaen tuoksultaan herkullisia turkkilaisia suklaamakeisia. Miksipä et hyppäisi ainutlaatuiselle matkalle taikamatolle yhden ja ainoan Bubba Kushin kyytiin? Ulkokasvatuksessa sadonkorjuu sijoittuu lokakuun parille ensimmäiselle viikolle, ja tulet pursuamaan onnesta löytäessäsi tiiviitä nuppuja, joiden dieselin tuoksu peittää hiöjalleen jokaisen oksan. Kukinnan edetessä näistä nupuista kehittyy unohtumattomimpia jalokiviä joita tulet koskaan näkemään kannabiksen maailmassa. Nuput ovat mittaamattoman vetoavia niin pussissa kuin itse käytössä. Mitä teetkin, älä missaa Bubbaa!Onko Bubba Kush Indica vai Sativa?
Bubba Kush kanta Barney's Farmilta on 30% Sativa 70% Indica

Paras tapa säilyttää Bubba Kush kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Bubba Kush siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Bubba Kush kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Bubba Kush kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Bubba Kush siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Bubba Kush siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Bubba Kush kannabiksen siementen itämiseen?
Bubba Kush kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Bubba Kush Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforinen, rentouttava, rauhoittava
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Makea hasis, mokka, maanläheinen dänkki
Hasis, hiukan makea, maanläheiset tuoksuvat mausteet
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforinen, rentouttava, rauhoittava
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Makea hasis, mokka, maanläheinen dänkki
Hasis, hiukan makea, maanläheiset tuoksuvat mausteet

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy