PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET

CANAPA MUNDI ROME

The International Fair which has been bringing in Rome hemp fragrance and taste since 2015: the biggest event in Italy in exponential growth, the only officially recognized as International. In 2017: 7.500m², 120 stands, 23,000 attendances, 6,000 accredited professionals. In 2020: 9,000m², 150 stands, a relevant increase of visitors is expected.

It is a Guarantee of success for exhibitors. Opportunity of knowledge, fun and convenience for visitors. Contribution to the cultural transformation of our society and to the development of such an important field of our economy.

Canapa Mundi Rome - Pala Cavicchi Via Ranuccio Bianchi Bandinelli, 130 00178 Roma.
Canapa Mundi Rome - Friday: 11AM - 8PM. Saturday: 11AM - 8PM. Sunday: 10AM - 7PM
Canapa Mundi Rome - Day Ticket - € 8.00. 3-Day Ticket - € 15.00. Reduced Ticket (Disabled/Elderly Carer): € 5.00
EVENT GALLERY
EVENT VIDEOS

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy