PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Cheese

CHEESE STRAIN

VIERAILE PLANEETTA CHEESELLä, AAMUSTA ILTAAN TäMäN KANNABISLAJIKKEIDEN ISOISäN KANSSA – MEIDäN SPESIAALI-CHEESEMME ON TAAS TääLLä.

 
RATING
VALITSE PAKKAUSKOKO

Cheese Kannabiksen siemenet

Barney's Farmin feminisoitu Cheese! Tämä kaikkien aikojen klassikko Barney's Farmin holveista ei esittelyjä kaipaa. Tämä tarkoin varjeltu ja ehdottoman aito lajike vie sinut toiseen ulottuvuuteen, juustoista rakkautta ja luovuutta tihkuvaan galaksiin. Tämä haiseva voimanpesä on ilo kasvattaa, sen tuottaessa ällistyttäviä määriä sivuhaaroja täynnä kimaltavia juustoherkkuja. Sisäkasvattajat voivat päästä jopa 600 g/m2 lukemiin, ulkokasvattajien yltäessä jopa kiloon per kasvi. Kaikki tämä vain kahdeksan viikon kukituksella. Tämä kahlitseva cheese-kokemus tekee päivistäsi unenomaisia ja ihania ja antaa sinulle vaikuttavan lisäpotkun luovuuteen ja sosiaalisuuteen, tehden kaikesta hiukan valoisampaa. Pidä varasi ettet hemmottele itseäsi liiaksi, sillä tämän lajikkeen pilvellä ei ole kattoa. Olet vain koko ajan enemmän ja enemmän juustossa. Juuri tästä syystä Cheese on yksi tunnetuimpia kannabislajikkeita maailmassa. Loistava valinta kokeneelle konkarisauhuttelijalle. Tämä mielettömän upea kannabismaailman vallankumouksellinen ruksaa kaikki boksit. Satoisuus on vakaa ja korkea joka kerralla. Maku ainutlaatuisen hedelmäinen juustolla höystettynä. Ja vaikutukset ovat tietenkin kuin toisesta maailmasta. Älä missaa tätä erityislaatuisen eeppistä puhdasta Cheese-liekkiä Barney's Farmilta.Onko Cheese Indica vai Sativa?
Cheese kanta Barney's Farmilta on 50% Sativa 50% Indica

Paras tapa säilyttää Cheese kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Cheese siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Cheese kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Cheese kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Cheese siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Cheese siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Cheese kannabiksen siementen itämiseen?
Cheese kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Cheese Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Iloinen, rentoutunut, euforinen, nälkäinen
800 gr/plant
500-600 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
50%
50%
Indica/sativa
Pähkinäinen cheddarjuusto
Vanhan koulukunnan skunk, pistävän hedelmäinen ja savuinen cheddarjuusto
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Iloinen, rentoutunut, euforinen, nälkäinen
800 gr/plant
500-600 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
50%
50%
Indica/sativa
Pähkinäinen cheddarjuusto
Vanhan koulukunnan skunk, pistävän hedelmäinen ja savuinen cheddarjuusto

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy