PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Cheese Auto

CHEESE AUTO STRAIN

 
RATING
Cheese x BF Super Auto #1
VALITSE PAKKAUSKOKO

Cheese Auto Kannabiksen siemenet

Kuuluisa Cheese-kanta saa Barneys Farmin autoflowering-genetiikan evoluution. Tämä poikkeuksellinen kannabis-kanta on crème de la crème, tarjoten vaativimmille kannabiksen ystäville unohtumattoman kokemuksen. Tämä indica-dominantti hybridi, joka on syntynyt houkuttelevan yhdistelmän Cheese ja Super Auto #1 genetiikan ansiosta, on poikkeuksellinen rikkaruoho-kanta, joka varmasti tekee vaikutuksen.

 

Cheese Auto on erittäin tuottava, THC-pitoisuus on 20%, ja sillä on nopea kukinta-aika siemenestä, vain 65-70 päivää. Sato on vaikuttava 550-600g/m2 sisätiloissa ja 200-300g kasvia kohden ulkona. Sen kompakti koko, 80-110cm sisätiloissa ja 90-120cm ulkona, tekee siitä loistavan vaihtoehdon viljelijöille, jotka haluavat maksimoida tuotannon säästäen tilaa. Mutta mikä tekee Cheese Autosta todella erityisen, on sen ainutlaatuinen tuoksu ja makuprofiili. Sen voimakas juustomainen tuoksu, yhdistettynä skunkin ja maanläheisiin alavivahteisiin, on jotain sellaista, mitä et ole koskaan ennen kokenut.

 

Ja ei pidä unohtaa sen voimakasta ja tasapainoista pilveä, jolla on syvästi rauhoittava ja rauhoittava vaikutus, joka on täydellinen rentouttavaan iltaan kotona. Hemmottele itseäsi Cheese Auton hienostuneella maulla ja unohtumattomalla kokemuksella tänään!Onko Cheese Auto Indica vai Sativa?
Cheese Auto kanta Barney's Farmilta on 30% Sativa 70% Indica

Paras tapa säilyttää Cheese Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Cheese Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Cheese Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Cheese Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Cheese Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Cheese Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Cheese Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Cheese Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Cheese Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Cheese x BF Super Auto #1
Rentoutunut, Onnellisuus, Virkistävä, Luovuus
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Makea, skunkki, Mausteinen vanhentunut juusto
Maanläheinen, Voimakas juusto, Skunkki
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Cheese x BF Super Auto #1
Rentoutunut, Onnellisuus, Virkistävä, Luovuus
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Makea, skunkki, Mausteinen vanhentunut juusto
Maanläheinen, Voimakas juusto, Skunkki

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy