PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Critical Kush
Critical Kush 1Critical Kush 2Critical Kush 3Critical Kush 4Critical Kush 5
Critical Kush 6Critical Kush 7Critical Kush 8Critical Kush 9Critical Kush 10

CRITICAL KUSH STRAIN

KOE ULTIMAATTINEN KUSHIN VOIMA TäLLä ESIMERKILLISELLä OG KUSH-RISTEYTYKSELLä

Cup Winner
RATING
Critical Mass x OG Kush
VALITSE PAKKAUSKOKO

Critical Kush Kannabiksen siemenet

CRITICAL KUSH sai alkunsa yhdistelmästä kuuluisaa Critical Massia ja omaa OG Kushiamme. Tämä on äärimmäisen kasvukykyinen ja vahva indicakasvi, joka tuottaa suuria satoja voimakasta kushia. Sinä voit fiilistellä sen tahmaisia, kiteiden peittämiä kukintoja ja aromaattista tuoksua, unohtamatta ultimaattista pärähdystä. Tämä uusi hybridi on merkittävä edistysaskel modernissa kannabiksen jalostustyössä ja sen indicavoittoinen luonne tekee siitä ideaaliratkaisun rentoutumiseen, kivunlievitykseen ja myöhäisillan polttelutuokioihin. Voit odottaa saavasi valmiita kukkia kahdeksassa viikossa tästä keskikokoisesta kasvista.Onko Critical Kush Indica vai Sativa?
Critical Kush kanta Barney's Farmilta on 100% Indica

Paras tapa säilyttää Critical Kush kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Critical Kush siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Critical Kush kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Critical Kush kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Critical Kush siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Critical Kush siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Critical Kush kannabiksen siementen itämiseen?
Critical Kush kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Critical Kush Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Critical Mass x OG Kush
Stimuloiva, rentouttava, relaksoiva
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
100%
100% Indica
Tuoreet neulaset, sitruunapiiras, mandariini
Maanläheinen, yrttisä, polttoaine
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Critical Mass x OG Kush
Stimuloiva, rentouttava, relaksoiva
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
100%
100% Indica
Tuoreet neulaset, sitruunapiiras, mandariini
Maanläheinen, yrttisä, polttoaine

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy