PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Dos Si Dos 33
Dos Si Dos 33 1Dos Si Dos 33 2Dos Si Dos 33 3Dos Si Dos 33 4Dos Si Dos 33 5
Dos Si Dos 33 6Dos Si Dos 33 7Dos Si Dos 33 8Dos Si Dos 33 9Dos Si Dos 33 10

DOS SI DOS 33 STRAIN

OTA VAROVAISESTI TäMäN POTENTIN LEUAN LATTIAAN VETäVäN JENKKIGENETIIKAN KANSSA

 
RATING
Dos Si Dos x Gelato #33
VALITSE PAKKAUSKOKO

Dos Si Dos 33 Kannabiksen siemenet

Barney's Farmin Cali Collection saa aimo täräyksen supervoimaa tästä räjähtävien terpeenien kokoelmasta, joka kasattiin maailman ällistyttävimmistä jenkkikannabiksen fenotyypeistä. Do-Si-Dos kehitettiin OG Kush Breathista, tyrmäävästä Girl Scout Cookiesin fenotyypistä risteytettynä Face Off OG:hen, jonka jälkeen se risteytettiin edelleen legendaarisen Cookies Kushiimme (OG Kush x GSC) JA TÄSSÄ VASTA PUOLET TARINASTA. Lisätään sekaan hienovarainen sekoitus Gelato #33:n tähtikaartin Sunset Sherbet x Thin Mint GSC-perintöä ja pam! Uusi menestystarina oli syntynyt: sativainen ryöppy euforista energiaa, jota seuraa tyyneys joka kykenisi tainnuttamaan elefantinkin, varsinkin mikäli olet yli-innokas tai kokematon! Sisätiloissa voit odottaa saavasi jopa 700 g neliömetriltä päätähuimaavia kukintoja, 90 senttimetrin kompaktissa mitassa. Ulkokasvit, jotka helposti saadaan tuottamaan jopa hämmästyttävät 2 kg, valmistuvat lokakuun keskivälin tienoilla. Tämä ainutlaatuisia limenvihreän ja purppuran kontrasteja ilmentävä, 22-28% THC:tä sisältävä, herkulliselta maistuva indica (60% indica / 40% sativa) tuottaa kestävän relaksoituneen ja onnellisen fiiliksen kaikille, jotka kasvattavat häntä ja pääsevät kokemaan hänen uniikin vanhan koulukunnan jumittavan vaikutuksensa.Onko Dos Si Dos 33 Indica vai Sativa?
Dos Si Dos 33 kanta Barney's Farmilta on 40% Sativa 60% Indica

Paras tapa säilyttää Dos Si Dos 33 kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Dos Si Dos 33 siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Dos Si Dos 33 kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Dos Si Dos 33 kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Dos Si Dos 33 siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Dos Si Dos 33 siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Dos Si Dos 33 kannabiksen siementen itämiseen?
Dos Si Dos 33 kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Dos Si Dos 33 Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Dos Si Dos x Gelato #33
Rentouttava, unettava, onnellinen
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
90-110cm
150-200cm
LYHYT
60%
40%
Enimmäkseen indica
Minttu, lime, mausteinen
Keksit, sorbetti, lime
5
Cool, Hot & Temperate
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Dos Si Dos x Gelato #33
Rentouttava, unettava, onnellinen
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
90-110cm
150-200cm
LYHYT
60%
40%
Enimmäkseen indica
Minttu, lime, mausteinen
Keksit, sorbetti, lime
4
Cool, Hot & Temperate

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy