PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Dos Si Dos Auto
Dos Si Dos Auto 1Dos Si Dos Auto 2Dos Si Dos Auto 3Dos Si Dos Auto 4Dos Si Dos Auto 5
Dos Si Dos Auto 6Dos Si Dos Auto 7Dos Si Dos Auto 8Dos Si Dos Auto 9Dos Si Dos Auto 10

DOS SI DOS AUTO STRAIN

NAUTISKELE JYTISTEN ISKEVäSTä, PIIRAAN MAKUISESTA AUTOFLOWERISTA

 
RATING
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
VALITSE PAKKAUSKOKO

Dos Si Dos Auto Kannabiksen siemenet

Laita Barney's Farmin virallinen testikasvattaja Toni13 seurantaan tänään! Tsekkaa hänen lopullinen koekasvatuksensa DOS SI DOS AUTOsta – https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/

DOS SI DOS AUTO on ennennäkemätön autoflower-superlajike: indicapainotteinen (65% indica / 35% sativa), sopien täydellisesti alati kasvavaan Autoflowering Cali -kokoelmaamme. Tämä jalokivi tuo yhteen vanhempiensa historiallisen voiman: Face Off OG x Girl Scout Cookies on nyt yhdistetty BF Super Auto #1:een luoden kasvaneen satoisuuden, voimakkuuden ja trikomituotannon, antaen DOS SI DOS AUTOlle todellisen geneettisen buustin. Dos Si Dos Auto suoristaa ahdistuksen ja kivun rypyt tehden päivästäsi silkkisen pehmeän kaikin tavoin. Leijaileva limen maku muistuttaa isoäidin uunituoreesta sitruunamarenkipiiraasta. Tämä lumoava vauhtihirmu kiipeää sisätiloissa 100 cm:n pituuteen, ulkona jopa 140 cm. Tämä kasvi räjähtää siemenestä sadonkorjuudeen vain 70-75 päivässä, tuottaen ällistyttäviä satoja jopa 600 g/m2 asti, THC-tasojen ollessa yli 20%. Sukella herkulliseen unelmaan taivaallista nautintoa yhden ja ainoan Dos Si Dos Auton kanssa – autoflowerin, jonka kanssa ylität todellisuuden rajan.Onko Dos Si Dos Auto Indica vai Sativa?
Dos Si Dos Auto kanta Barney's Farmilta on 35% Sativa 65% Indica

Paras tapa säilyttää Dos Si Dos Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Dos Si Dos Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Dos Si Dos Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Dos Si Dos Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Dos Si Dos Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Dos Si Dos Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Dos Si Dos Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Dos Si Dos Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Dos Si Dos Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Aktiivinen, vahva pilvi
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-110cm
100-140cm
TASAPAINOINEN
65%
35%
Enimmäkseen indica
Sitruunainen, makea
Marenkipiiras
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Aktiivinen, vahva pilvi
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-110cm
100-140cm
TASAPAINOINEN
65%
35%
Enimmäkseen indica
Sitruunainen, makea
Marenkipiiras

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy