PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Dr Grinspoon
Dr Grinspoon 1Dr Grinspoon 2Dr Grinspoon 3Dr Grinspoon 4Dr Grinspoon 5
Dr Grinspoon 6Dr Grinspoon 7Dr Grinspoon 8Dr Grinspoon 9Dr Grinspoon 10

DR GRINSPOON STRAIN

ÄLä MISSAA MAHDOLLISUUTTA TäHäN ARVOSTETTUUN KLASSIKKOON PUHDASTA SATIVAPILVEä

 
RATING
Heirloom Sativa Strain
VALITSE PAKKAUSKOKO
  • Pahoittelumme, tämä siemen ei ole tällä hetkellä myynnissä.
  • Haluatko meidän lähettävän sähköpostia sinulle, kun tuote palaa valikoimaan?

Dr Grinspoon Kannabiksen siemenet

Tämä lajike on nimetty mahtavan kannabiksen puolestapuhujan, tutkijan ja kirjoittajan, tohtori Lester Grinspoonin kunniaksi. Kyseessä on puhdas perinnekannan sativa, joka kasvaa pitkäksi ja siroksi. Kasvi vaatii pidemmän kukinta-ajan, mutta kypsyttyään pamput muistuttavat tiiviitä vihreitä ja ruosteensävyisiä helmiä. Nämä roikkuvat ohuissa varsissa, kukinnot antavat ilmoille sitruunaista ja sumakkista tuoksua, sekä tuottavat pehmeää polttoa kirpeällä trooppista hedelmää muistuttavalla aromilla. DR GRINSPOON tarjoaa korkealuokkaisimman vanhan koulun sativan, joka synnyttää vahvan, pitkäkestoisen, energisen ja keskushermostoa aktivoivan pilven.
100% SativaMikä on paras lämpötila Dr Grinspoon kannabiksen siementen itämiseen?
Dr Grinspoon kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Dr Grinspoon Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Heirloom Sativa Strain
Tarkkaavainen, puhelias, keskushermostoa aktivoiva, pitkäkestoinen, energisoiva
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
MARRASKUU
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
KORKEA
100%
100% Sativa
Hunaja, havuisa, rikas, maanläheinen
Sumakki, sitruuna, kirpeä, trooppinen hedelmä
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Heirloom Sativa Strain
Tarkkaavainen, puhelias, keskushermostoa aktivoiva, pitkäkestoinen, energisoiva
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
MARRASKUU
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
KORKEA
100%
100% Sativa
Hunaja, havuisa, rikas, maanläheinen
Sumakki, sitruuna, kirpeä, trooppinen hedelmä

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy