PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
G13 Haze
G13 Haze 1G13 Haze 2G13 Haze 3G13 Haze 4G13 Haze 5
G13 Haze 6G13 Haze 7G13 Haze 8G13 Haze 9

G13 HAZE STRAIN

TESTAA TäTä MAKEALTA MAISTUVAA, PIRISTäVää CUP-VOITTAJAA, JOKA TUOTETTIIN G13:STA.

Cup Winner
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
VALITSE PAKKAUSKOKO

G13 Haze Kannabiksen siemenet

Mitä tapahtuu, kun yhdistää legendaarisen G-13:n suosittuun havaijilaiseen sativaan? Saat kasvin, jolla on tavattoman tiiviit kukinnot ja hartsintuotanto. G13 HAZE tarjoaa kunnon satoja, intensiiviset marjojen ja mausteiden aromit ja tuoksut johtavat voimakkaisiin, keskushermostopainotteisiin vaikutuksiin, ja tekevät savuista maistelemisen arvoisia. Tämä kasvi kasvaa keskimittaiseksi ja kompaktiksi ollakseen sativadominantti lajike, ja on täydellinen SOG- ja ScrOG-puutarhoihin.Onko G13 Haze Indica vai Sativa?
G13 Haze kanta Barney's Farmilta on 80% Sativa 20% Indica

Paras tapa säilyttää G13 Haze kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi G13 Haze siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää G13 Haze kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää G13 Haze kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa G13 Haze siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun G13 Haze siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila G13 Haze kannabiksen siementen itämiseen?
G13 Haze kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

G13 Haze Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
G13 x Hawaiian Sativa
Voimakas, lisää luovuutta, ylevöittävä, elvyttävä, keskushermostopainotteinen
800 gr/plant
500-600 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
2nd-3rd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
20%
80%
Indica/sativa
Makeiset, trooppinen hedelmäcocktail, sitrus
Hedelmäinen, mausteinen
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
G13 x Hawaiian Sativa
Voimakas, lisää luovuutta, ylevöittävä, elvyttävä, keskushermostopainotteinen
800 gr/plant
500-600 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
2nd-3rd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
20%
80%
Indica/sativa
Makeiset, trooppinen hedelmäcocktail, sitrus
Hedelmäinen, mausteinen

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy