PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

KOE TäMä MAKOISALTA MAISTUVA, MIELTä YLENTäVä CUP-VOITTAJA AINOALLA OIKEALLA G-13:LLA

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

G13 Haze - Regular Kannabiksen siemenet

Risteyttämällä G13:n Skunk#1:een ja yhä edelleen havaijilaiseen suosikkisativaamme, Barney's Farm on vienyt legendaarisen G13:n täysin uusille korkeuksille, luoden kuuluisan G13 Haze:n. Täyden spektrin vaikutus tarjoaa kokovartalojumin yhdistettynä psykedeeliseen sativaiseen pilveen. Yhdistelmä on voimakas, taivaallinen ja unohtumaton. G13 Haze kasvaa melko korkeaksi ja tuottaa anteliaita hartsinpeittoisia kukintoja.Onko G13 Haze - Regular Indica vai Sativa?
G13 Haze - Regular kanta Barney's Farmilta on 65% Sativa 35% Indica

Paras tapa säilyttää G13 Haze - Regular kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi G13 Haze - Regular siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää G13 Haze - Regular kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää G13 Haze - Regular kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa G13 Haze - Regular siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun G13 Haze - Regular siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila G13 Haze - Regular kannabiksen siementen itämiseen?
G13 Haze - Regular kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

G13 Haze - Regular Kannabiksen Siemenet kuvaus

REGULAR
NORMAALI
G13 x Hawaiian Sativa
Psykedeelinen pilvi, äärimmäisen energisoiva, ylevöittävä, euforinen
450-500
65 - 75
LOKAKUU
3rd-4th week
100-110cm
TASAPAINOINEN
35%
65%
Enimmäkseen sativa
Salvia, makea, hedelmäinen
Santelipuu, maanläheinen, rikas, pistävä
kuvaus
REGULAR
NORMAALI
G13 x Hawaiian Sativa
Psykedeelinen pilvi, äärimmäisen energisoiva, ylevöittävä, euforinen
450-500
65 - 75
LOKAKUU
3rd-4th week
100-110cm
TASAPAINOINEN
35%
65%
Enimmäkseen sativa
Salvia, makea, hedelmäinen
Santelipuu, maanläheinen, rikas, pistävä

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy