PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Gary Payton

GARY PAYTON STRAIN

 
RATING
Y Griega Strain x Snowman Strain
VALITSE PAKKAUSKOKO

Gary Payton Kannabiksen siemenet

Gary Payton -kanta, joka on nimetty legendaarisen yhdysvaltalaisen koripalloilijan mukaan, on moninkertainen Cannabis Cup -voittaja ja merkittävä todiste kannabiksen kasvatuksen taidosta. Tämä ainutlaatuinen, hieman sativaan kallistuva hybridi on risteytys tunnetun Y Griegan ja Snowman-kannan välillä. Se ei ole vain nimi, joka erottaa Gary Paytonin; tämä kanta on nopeasti saavuttanut maineen poikkeuksellisesta laadusta, erottuvasta makuprofiilistaan, suuresta sato potentiaalistaan ja tasapainoisista vaikutuksistaan, mikä tekee siitä erottuvan kannabisyhteisössä.

 

Nuput ovat syvän vihreän ja purppuran kirjoma, runsaasti trikoomien peittämiä, antaen niille huurteisen ulkonäön. Värien hätkähdyttävä kontrasti on lumoava, vihjaillen tämän kannan tarjoamaan monimutkaisuuteen ja syvyyteen. Aromaattiset sävyt mausteisista yrteistä ja pistävästä dieselista vihjeellä makeista marja-alatöneistä kutkuttavat hajuaistia, valmistaen näyttämön tulevalle kokemukselle.

 

Gary Paytonin maku on yhtä unohtumaton kuin sen tuoksu. Savun tai höyryn leijaillessa suulakehimoon, käyttäjät saavat nauttia makujen sinfoniasta. Maanläheiset alatöneet täydentyvät mausteisten ja makeiden sävyjen sekoituksella, luoden monitahoisen maun, joka viipyy miellyttävästi. Tämä harmoninen makujen yhdistelmä tekee Gary Paytonista suosikin niiden keskuudessa, jotka arvostavat rikasta ja voimakasta makua.

 

Vaikutuksiltaan Gary Payton on todella omassa liigassaan. Se tarjoaa tasapainoisen ja onnellisen olotilan johdonmukaisella 25 %:n THC-pitoisuudella, joka tyydyttää sekä mielen että kehon. Odottakaa aluksi aivoperäistä ryntäystä, joka tarjoaa energiapurkauksen ja kohotetun keskittymiskyvyn. Vähitellen tämä muuttuu rauhoittavaksi kehon korkeudeksi, lievittäen jännitystä ja edistäen rentoutumista ilman ylivoimaista sedaatiota.

 

Gary Paytonin kasvattaminen voi olla palkitseva tehtävä viljelijöille. Se osoittaa voimakasta kasvua ja sopeutumiskykyä, mukautuen hyvin erilaisiin kasvuolosuhteisiin. Sisätiloissa 80-90 cm, ulkona Gary Payton voi kasvaa 1,5 metriin. Kasvit tunnetaan niiden robustisesta rakenteesta ja uskomattomasta sato potentiaalistaan. Vaikka se vaatii huomiota ja hoitoa, tuloksena on runsas sato korkealaatuisia nuppuja, jopa 700 g/m² sisätiloissa ja jopa 1 kg kasvia kohden ulkona, mikä tekee ponnistelusta sen arvoista. Kukinta-aika sisätiloissa on 65-70 päivää, ulkona Gary Payton -kantamme valmistuu puoliväliin lokakuuta mennessä.

 
55% Sativa 45% IndicaMikä on paras lämpötila Gary Payton kannabiksen siementen itämiseen?
Gary Payton kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Gary Payton Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
TASAPAINOINEN
45%
55%
Enimmäkseen sativa
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
TASAPAINOINEN
45%
55%
Enimmäkseen sativa

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy