PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Glue Gelato Auto
Glue Gelato Auto 1Glue Gelato Auto 2Glue Gelato Auto 3Glue Gelato Auto 4Glue Gelato Auto 5
Glue Gelato Auto 6Glue Gelato Auto 7Glue Gelato Auto 8Glue Gelato Auto 9Glue Gelato Auto 10

GLUE GELATO AUTO STRAIN

HOIVAA SäRKYJä JA KIPUJA TäLLä KOVAA ISKEVäLLä LäNSIRANNIKON AUTOFLOWERILLA

 
RATING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
VALITSE PAKKAUSKOKO

Glue Gelato Auto Kannabiksen siemenet

Oletko valmis kokemaan GLUE GELATO AUTO:n? Parhaimmat itärannikon pistokkaat kasattiin yhteen ja sulautettiin autoflowering-kruununjalokiveksi. Varmista, että päädyt kokeilemaan tätä vedet kielelle nostattavaa Gelaton ja Gluen miksausta. Pian hän saattaa sinut ylevään ja tyynnytettyyn tilaan. Päästä lumoava magia luoksesi, kun taivaalliset tuntemukset leviävät ympäri kehoasi, kaikki huolesi kaikkoavat, ja tyyni, tasainen mielenmaisema ottaa vallan. Glue Gelatoon voi luottaa, kun on tarkoitus kohentaa mielialaa. Älä missaa tätä potenssipommia - on erittäin helppo luotsata tämä siemenestä kukintoon seitsemässäkymmenessä päivässä, joten kokeilehan, ja tulet olemaan tyytyväinen siihen, että kokeilit Barney'sin GLUE GELATO AUTO:a.
40% Sativa 60% IndicaMikä on paras lämpötila Glue Gelato Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Glue Gelato Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Glue Gelato Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Iloinen, rentoutunut, ylevöitynyt, rauhoittava, euforinen
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-130cm
TASAPAINOINEN
60%
40%
Enimmäkseen indica
Vivahteita tummasta suklaasta, mausteinen hedelmäisyys, makeat marjat
Hedelmäinen, makea maanläheinen sitrus
5
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Iloinen, rentoutunut, ylevöitynyt, rauhoittava, euforinen
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-130cm
TASAPAINOINEN
60%
40%
Enimmäkseen indica
Vivahteita tummasta suklaasta, mausteinen hedelmäisyys, makeat marjat
Hedelmäinen, makea maanläheinen sitrus
4

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy