PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
GMO Auto

GMO AUTO STRAIN

 
RATING
GMO Strain x BF Super Auto #1
VALITSE PAKKAUSKOKO

GMO Auto Kannabiksen siemenet

GMO Auto on erinomainen kannabiskanta niille, jotka haluavat kokea intensiivisen ja tasapainoisen pilven ilman tarvetta vaihteleville valojaksoille. Sen indica-dominantti genetiikka ja vaikuttava GMO ja BF Super Auto #1 genetiikka, joka tuottaa kannan huomattavalla voimalla ja maulla, ei ole yllätys, että tätä kantaa etsitään innokkaasti kaikkein vaativimpien kannabiksen ystävien keskuudessa.

 

Barneys Farmin GMO Autoflower on todellinen voimanpesä ja todellinen ilo kasvattaa. Siemenestä sadonkorjuuseen kestää 70-75 päivää, ja se tuottaa jopa 600g/m2 sisätiloissa ja 200-300g kasvia kohden ulkona. Se on myös juuri sopivan kokoinen, saavuttaen korkeuden 90-110cm sisätiloissa ja 100-130cm ulkona, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan sekä sisä- että ulkoviljelijöille, jotka pyrkivät optimoimaan tuottavuutta. GMO on tunnettu erottuvasta aromistaan ja makuprofiilistaan, tuottaen voimakkaan ja dieselin kaltaisen tuoksun, jossa on vihjeitä valkosipulista ja maanläheisistä sävyistä.

 

Tämä on todella ainutlaatuinen maku, joka herättää aistisi ja jättää sinut kaipaamaan lisää. Huomattavalla THC-pitoisuudella, 24%, pilvi on vahva ja tasapainoinen, tuottaen syvästi rauhoittavan ja rauhallisen vaikutuksen, joka on täydellinen ilta- tai nukkumaanmenohetkiin.Onko GMO Auto Indica vai Sativa?
GMO Auto kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää GMO Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi GMO Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää GMO Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää GMO Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa GMO Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun GMO Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila GMO Auto kannabiksen siementen itämiseen?
GMO Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

GMO Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforinen, Kohottava
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Diesel, Valkosipuli, Maanläheinen
Diesel, Valkosipuli, Maanläheinen
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforinen, Kohottava
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Diesel, Valkosipuli, Maanläheinen
Diesel, Valkosipuli, Maanläheinen

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy