PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Gorilla Zkittlez
Gorilla Zkittlez 1Gorilla Zkittlez 2Gorilla Zkittlez 3Gorilla Zkittlez 4Gorilla Zkittlez 5
Gorilla Zkittlez 6Gorilla Zkittlez 7Gorilla Zkittlez 8Gorilla Zkittlez 9Gorilla Zkittlez 10

GORILLA ZKITTLEZ STRAIN

TEHOSTA MIELTä JA KEHOA TäLLä HUOMIONARVOISELLA RAUHOITTAVIEN KANNABINOIDIEN KALEIDOSKOOPILLA

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez
VALITSE PAKKAUSKOKO

Gorilla Zkittlez Kannabiksen siemenet

Päästä vallloilleen länsirannikon genetiikan giganttiset voimat tästä GG 4:n ja Zkittlezin loistavasta fuusiosta. Esittelyssä Barney's Farmin aivan uutukainen GORILLA ZKITTLEZ. Ihastuttava trikomien juhla palkitsee odottajansa 60 päivän kukinnan jälkeen. Et voi unohtaa ensimmäistä kertaa, kun maistat näitä huikeita hedelmiä. Indicaisempaa päätä ominaisuuksiltaan, tämä kasvava suosikki on voimakas ja ajatuksia herättävä kaunokainen, jonka trikomien peittämät haituvat tulevat ihastuttamaan kaikkia. Miksi et antaisi lääkinnällisen luokan 24:n THC-prosentin vietellä sinua lepoon ja ikimuistoiseen rentoutumiseen. 8-9 viikon kukinta-aikoja voidaan odottaa sisätiloissa, ulkokasvatusten valmistuessa aikaisessa lokakuussa. Odote on 2,5 kiloa ja pituutta 1,7 metriä hyvin hoidetussa ulkokasvatuksessa. Ota haltuusi Barney's Farmin GORILLA ZKITTLEZ jo tänään.Onko Gorilla Zkittlez Indica vai Sativa?
Gorilla Zkittlez kanta Barney's Farmilta on 40% Sativa 60% Indica

Paras tapa säilyttää Gorilla Zkittlez kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Gorilla Zkittlez siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Gorilla Zkittlez kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Gorilla Zkittlez kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Gorilla Zkittlez siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Gorilla Zkittlez siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Gorilla Zkittlez kannabiksen siementen itämiseen?
Gorilla Zkittlez kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Gorilla Zkittlez Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Gorilla Glue x Zkittlez
Voimakas, rentouttava, ajatuksia herättävä
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
TASAPAINOINEN
140-170cm
100-140cm
140-180cm
KORKEA
60%
40%
Enimmäkseen indica
Hedelmäinen
Hedelmäinen
4
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Gorilla Glue x Zkittlez
Voimakas, rentouttava, ajatuksia herättävä
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
TASAPAINOINEN
140-170cm
100-140cm
140-180cm
KORKEA
60%
40%
Enimmäkseen indica
Hedelmäinen
Hedelmäinen

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy