PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Gorilla Zkittlez Auto
Gorilla Zkittlez Auto 1Gorilla Zkittlez Auto 2Gorilla Zkittlez Auto 3Gorilla Zkittlez Auto 4Gorilla Zkittlez Auto 5
Gorilla Zkittlez Auto 6Gorilla Zkittlez Auto 7Gorilla Zkittlez Auto 8Gorilla Zkittlez Auto 9Gorilla Zkittlez Auto 10

GORILLA ZKITTLEZ AUTO STRAIN

NAUTISKELE HEDELMäISTEN MAKUJEN PIRTSAKKUUDESTA SATEENKAAREN KAIKISSA VäREISSä

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
VALITSE PAKKAUSKOKO

Gorilla Zkittlez Auto Kannabiksen siemenet

Feminisoitunut Cali Collectionimme bestselleri sai juuri kunnon autokäsittelyn.  Kulje helmeilevän ja pirskahtelevan päiväsi läpi GORILLA ZKITTLEZ AUTO:lla. Makunystyräsi pamahtavat, kun koet hedelmäisen makuelämyksen ensimmäistä kertaa.

 

Alkuperäisen Gorilla Gluen ja Zkittlezin yhdistelmän risteyttäminen BF Super auto #1:een lisäsi ällistyttävää voimaa ja vastustuskykyä tuholaisille sekä stressille, kun Super auto #1:ltä periytynyt juuriverkosto herää henkiin heti ensimmäisenä päivänä. Tämä uskomattoman aromaattinen autoflower kirjaimellisesti räjähtää kasvussa männyntuoksuiseksi joulupuuksi vain 75 päivässä, tuottaen yltäkylläisesti ylistyksellisiä kushin kukkia, joita peittävät valtavat määrät mehukkaita trikomeita, lopullisen saavutettavan pituuden ollessa 80-100 cm ja keskiarvotuoton yltäessä 420 gr/m².

 

Koe sykähdyttävät amerikkalaisgenetiikat Gorilla Glue ja Zkittlez, jonka Barney's Farm Labin tiimi kasasi asiantuntemuksella ällistyttäväksi 20% THC:tä sisältäväksi autoflower-paketiksi. Varo aistillista ylikuormitusta, sillä GORILLA ZKITTLEZ AUTO:n lääkinnälliset ominaisuudet voivat olla varsin mukaansatempaava kokemus.
25% Sativa 75% IndicaMikä on paras lämpötila Gorilla Zkittlez Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Gorilla Zkittlez Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Gorilla Zkittlez Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Nostattava euforia
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
75 - 80
80-100cm
90-120cm
TASAPAINOINEN
75%
25%
Enimmäkseen indica
Hedelmäpommi
Kesän hedelmät
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Nostattava euforia
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
75 - 80
80-100cm
90-120cm
TASAPAINOINEN
75%
25%
Enimmäkseen indica
Hedelmäpommi
Kesän hedelmät

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy