PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Ice Cream Cake
Ice Cream Cake 1Ice Cream Cake 2Ice Cream Cake 3Ice Cream Cake 4Ice Cream Cake 5
Ice Cream Cake 6Ice Cream Cake 7Ice Cream Cake 8Ice Cream Cake 9Ice Cream Cake 10

ICE CREAM CAKE STRAIN

 
RATING
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
VALITSE PAKKAUSKOKO

Ice Cream Cake Kannabiksen siemenet

Oletko valmis antautumaan Ice Cream Caken vastustamattomalle viehätykselle? Tämä erinomainen kannabiskanta on houkutteleva sekoitus Wedding Cakea ja Gelato 33:a, tehden siitä aistien houkuttelevan herkun. Indica-dominanttina lajikkeena Ice Cream Cake -kanta voi viedä sinut puhtaan rentoutumisen ja rauhan maailmaan. Kuvittele rentoutumista pitkän päivän jälkeen tämän upean kannan makean, kermaisen aromin hyväillessä aistejasi.

 

Tämän lumoavan kannan kasvattaminen on melkein liian helppoa, sen 55–60 päivän kukinta-ajalla ja sisäkorkeudella .9m - 1.20m sekä ulkokorkeudella 1.5m - 2m. Ja palkkio vaivoistasi? Sisätilojen sato 550g/m2 ja ulkona jopa 1,5kg loistavia kannabiskukkia. 20-25% THC-pitoisuudella voit odottaa voimakasta ja monimutkaista pilveä, joka saa sinut tuntemaan itsesi siunatuksi. Tämän houkuttelevan kannan terpeeniprofiili on taivaallinen sekoitus limoneenia, myrseeniä ja caryophylleneä, mikä johtaa tuoksuun, joka on makea, kermainen ja maanläheinen, vaniljan vivahteella ja männyn kaltaisella alavivahteella.

 

Mutta siinä ei ole kaikki. Ice Cream Cake -kantamme ei ole vain kaunis ulkonäöltään; sitä arvostetaan myös sen terapeuttisista ominaisuuksista. Limoneenin ja myrseenin pitoisuuden ansiosta tämä lumoava kanta tarjoaa rentouttavan ja rauhoittavan vaikutuksen, joka voi helpottaa mieltäsi ja kehoasi. Ja caryophyllenen kipua lievittävät ja tulehdusta estävät vaikutukset voivat auttaa lievittämään kroonista kipua ja tulehdusta. Oletko valmis antautumaan Ice Cream Caken syntisiin nautintoihin? Tule tänne, niin näytän sinulle tien.Onko Ice Cream Cake Indica vai Sativa?
Ice Cream Cake kanta Barney's Farmilta on 30% Sativa 70% Indica

Paras tapa säilyttää Ice Cream Cake kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Ice Cream Cake siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Ice Cream Cake kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Ice Cream Cake kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Ice Cream Cake siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Ice Cream Cake siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Ice Cream Cake kannabiksen siementen itämiseen?
Ice Cream Cake kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Ice Cream Cake Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Aivoja stimuloiva, Rauhoittava, Rentoutunut, Onnellinen
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Makea, Kermainen, Vanilja, Maanläheinen, Mänty
Voimakas, Kermainen, Juusto, Maanläheinen, Pähkinäinen
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Aivoja stimuloiva, Rauhoittava, Rentoutunut, Onnellinen
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Makea, Kermainen, Vanilja, Maanläheinen, Mänty
Voimakas, Kermainen, Juusto, Maanläheinen, Pähkinäinen

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy