PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

SAAMMEKO ESITELLä ILMIöMäISEN CRITICAL KUSHIMME NYT MINTZIIN RISTEYTETTYNä

 
RATING
Critical Kush x Mintz
VALITSE PAKKAUSKOKO

Kush Mintz Kannabiksen siemenet

KUSH MINTZ Barney's Farmilta.

Biscotti Mintzin valikointiprosessin aikana esittelimme Critical Kush fenon, joka ilmensi harvinaisesti 30% sativa-piirteitä. Kun yhdistimme sen herkulliseen Mintziimme, lyötiin pöytääm jotain hyvin jännittävää, 70% indicapainoitteinen kasvi, katalogissamme täysin ainutlaatuinen upeilla ominaisuuksilla. KUSH MINTZ voimakkaine Himalayan OG Kush perimineen on erittäin elinvoimainen, vahva indica, nyt 30% sativa-boostilla. Critical-linjan räjähtävä infuusio tuo valtavia satoja niin sisä- kuin ulkokasvatuksessa, pituuksien yltäessä jopa 2 metriin, äärimmäisen vahva ja vanttera kasvi uskomattomalla tuotto-odotuksella. Ei liene yllätys, että Mintz vahvistaa ennestään Kushin maanläheistä männyn ja makeaa sitruksen tuoksua, ripauksella kahvia ja hienovaraisella vihjauksella minttukeksejä! KUSH MINTZ on äärimmäisen pihkainen, kosketukselle tahmea ja siinä on paksu kuorrutus trikomeitä jotka peittävät tutun vaaleanvihreän sävyn, jota säestää ajoittaiset tummanvihreät aurinkolehdet, jotka ulkonevat kasvin tiheästä kukintorakenteesta.Onko Kush Mintz Indica vai Sativa?
Kush Mintz kanta Barney's Farmilta on 30% Sativa 70% Indica

Paras tapa säilyttää Kush Mintz kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Kush Mintz siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Kush Mintz kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Kush Mintz kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Kush Mintz siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Kush Mintz siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Kush Mintz kannabiksen siementen itämiseen?
Kush Mintz kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Kush Mintz Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Critical Kush x Mintz
Retoutunut, onnellinen, pirteä
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Tuore mänty, kahvi ja mintun häivähdys
Maanläheinen mänty, minttuinen kahvi
4
Cool, Hot & Temperate
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Critical Kush x Mintz
Retoutunut, onnellinen, pirteä
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Tuore mänty, kahvi ja mintun häivähdys
Maanläheinen mänty, minttuinen kahvi
4
Cool, Hot & Temperate

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy