PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Laughing Buddha
Laughing Buddha 1Laughing Buddha 2Laughing Buddha 3Laughing Buddha 4Laughing Buddha 5
Laughing Buddha 6Laughing Buddha 7Laughing Buddha 8Laughing Buddha 9Laughing Buddha 10

LAUGHING BUDDHA STRAIN

JOS PIDäT SATIVOISTA, SINä TULET RAKASTAMAAN LAUGHING BUDDHAA, KAHDEN KLASSIKON LIITTOA

Cup Winner
RATING
Thai x Jamaican
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Laughing Buddha Kannabiksen siemenet

Laughing Buddha on miltei puhdas sativalajike, joka luotiin risteyttämällä thaimaalainen maatiaiskannan sativa jamaikalaiseen hybridiin. Tällä kasvilla on pitkä kukinta-aika, mutta se tulee palkitsemaan sinut suurilla, tiiviillä ja raskailla kukinnoilla yli metrin matkalta. Kukinnan kolmena viimeisenä viikkona se tulee vaatimaan tuentaa. Se on erittäin hyväntuoksuinen, puskien ilmoille väkevän makeita, eksoottisia hedelmiä muistuttavia tuoksuja. Tuloksena on energinen sativapilvi.Onko Laughing Buddha Indica vai Sativa?
Laughing Buddha kanta Barney's Farmilta on 80% Sativa 20% Indica

Paras tapa säilyttää Laughing Buddha kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Laughing Buddha siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Laughing Buddha kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Laughing Buddha kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Laughing Buddha siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Laughing Buddha siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Laughing Buddha kannabiksen siementen itämiseen?
Laughing Buddha kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Laughing Buddha Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Thai x Jamaican
Fokusoitunut, tuottelias, nauravainen, energisoitunut, luova, euforinen
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
LOKAKUU
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
20%
80%
Enimmäkseen sativa
Paahdettu pippuri, ananas, sitruuna, yrttisä
Raikas, makea, eksoottinen hedelmä
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Thai x Jamaican
Fokusoitunut, tuottelias, nauravainen, energisoitunut, luova, euforinen
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
LOKAKUU
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
20%
80%
Enimmäkseen sativa
Paahdettu pippuri, ananas, sitruuna, yrttisä
Raikas, makea, eksoottinen hedelmä

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy