PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Lemon Drizzle

LEMON DRIZZLE STRAIN

 
RATING
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
VALITSE PAKKAUSKOKO

Lemon Drizzle Kannabiksen siemenet

Hemmottele itseäsi houkuttelevalla Lemon Drizzle -kannan tuoksulla, aistillisesti valmistetulla kannabiskannalla, joka varmasti kiehtoo aistisi ja jättää sinut autuaallisen euforian tilaan. Risteytetty houkuttelevasta Super Lemon Haze ja OG Kush -sekoituksesta, tämä sativa-dominantti rikkaruohokanta vie sinut toiseen olemassaolon tasoon.

 

Kukinnan aika on 60-65 päivää, ja Lemon Drizzle'n hienot nuput pursuavat voimakasta THC-pitoisuutta, 20-25%, mikä takaa vertaansa vailla olevan ja tyydyttävän pilven. Tämän houkuttelevan kannan monimutkainen terpeeniprofiili vangitsee aistisi sitruunan kirpeillä nuoteilla ja maanläheisen Kush-alavivahteella, tarjoten makuräjähdyksen, jota et unohda.

 

Tämä houkutteleva kaunotar kasvaa korkeudelle 1m - 1,2m sisätiloissa ja 1,5m - 2m ulkona. Olet vaikuttunut anteliaasta sisätilojen sadosta, 550g/m2, kun taas ulkona jopa 1,5 - 2kg on enemmän kuin huomattava. Koe rentoutumisen huippu Lemon Drizzle'n ulkokukinnan aikana, joka alkaa lokakuun alussa, ja nauti makeasta auringonpaisteesta ja tämän kiehtovan kannan päihdyttävistä vaikutuksista. Antaudu Lemon Drizzle -kannamme viehätyksille ja löydä puhdistetun nautinnon maailma, joka jättää sinut ihmeisiin.Onko Lemon Drizzle Indica vai Sativa?
Lemon Drizzle kanta Barney's Farmilta on 85% Sativa 15% Indica

Paras tapa säilyttää Lemon Drizzle kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Lemon Drizzle siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Lemon Drizzle kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Lemon Drizzle kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Lemon Drizzle siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Lemon Drizzle siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Lemon Drizzle kannabiksen siementen itämiseen?
Lemon Drizzle kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Lemon Drizzle Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energisoiva, Kohottava, Keskittynyt, Motivoitunut
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
15%
85%
Enimmäkseen sativa
Hapan, Sitruuna, Makea, Sitrus Hedelmät
Makea, Hapan, Sitrus, Mänty, Maanläheinen
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energisoiva, Kohottava, Keskittynyt, Motivoitunut
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
15%
85%
Enimmäkseen sativa
Hapan, Sitruuna, Makea, Sitrus Hedelmät
Makea, Hapan, Sitrus, Mänty, Maanläheinen

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy