PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Lemon Tree
Lemon Tree 1Lemon Tree 2Lemon Tree 3Lemon Tree 4Lemon Tree 5
Lemon Tree 6Lemon Tree 7Lemon Tree 8Lemon Tree 9Lemon Tree 10

LEMON TREE STRAIN

PALKITTU SITRUKSINEN YHDISTELMä JENKKIKLASSIKOITA

 
RATING
Lemon Skunk x Sour Diesel
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Lemon Tree Kannabiksen siemenet

LEMON TREE Barney's Farmilta. LEMON TREE on palkintoja niittänyt yhdistelmä jenkkiklassikoita Lemon Skunk ja Sour Diesel, valuen herkullisen korkeita limoneeni- ja myrseenitasoja. Tämä helppokasvuinen täydellisen tasapainoinen 55% indica-hybridi toimittaa merkittävän kokoisia satoja meheviä, kompakteja, huurteisia vaaleanvihreitä nuppuja, jotka on kuorrutettu paksulla kerroksella sitruksentuoksuisia trikomeita – oikea aistinautinto kasvattaa. Sisätiloissa alhaisen stressin tekniikoilla tämä kasvi saavuttaa noin 90-100 cm pituuden, ja tuottaa jopa 650 g/neliömetri vain 65-70 päivän pituisella kukinta-ajalla. Ulkona pidemmällä ajalla LEMON TREE voi saavuttaa jopa 2 metrin pituuden ja tuottaa 1,5 kiloa kasvilta, valmistuen lokakuun loppupuoliskolla. Kypsytys tuo esiin herkullisen pistävän skunkin ja kirpeän sitruksen aromit, kiitos korkeiden terpeenitasojen, joiden raikkaan sitruksiset tuoksut tekevät tästä lajikkeestä ällistyttävän ainutlaatuisen, ja se pitää sinut hyväntuulisena ja energisenä mitä sitten teetkään päivän mittaan.Onko Lemon Tree Indica vai Sativa?
Lemon Tree kanta Barney's Farmilta on 45% Sativa 55% Indica

Paras tapa säilyttää Lemon Tree kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Lemon Tree siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Lemon Tree kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Lemon Tree kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Lemon Tree siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Lemon Tree siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Lemon Tree kannabiksen siementen itämiseen?
Lemon Tree kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Lemon Tree Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Lemon Skunk x Sour Diesel
Iloinen, rentoutunut, euforinen
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
55%
45%
Enimmäkseen indica
Tuore sitruuna, trooppisen kirpeä sitrus
Kirpeä sitruuna, skunkki diesel
Cool, Hot & Temperate
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Lemon Skunk x Sour Diesel
Iloinen, rentoutunut, euforinen
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
55%
45%
Enimmäkseen indica
Tuore sitruuna, trooppisen kirpeä sitrus
Kirpeä sitruuna, skunkki diesel
Cool, Hot & Temperate

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy