PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Liberty Haze
Liberty Haze 1Liberty Haze 2Liberty Haze 3Liberty Haze 4Liberty Haze 5
Liberty Haze 6Liberty Haze 7Liberty Haze 8Liberty Haze 9Liberty Haze 10

LIBERTY HAZE STRAIN

TULET RAKASTAMAAN TäTä KLASSISTA, CUPEJA VOITTANUTTA HAZEA RIPAUKSELLA HAVUISAA CHEMDAWGIA

Cup Winner
RATING
G13 x ChemDawg 91
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Liberty Haze Kannabiksen siemenet

Liberty Haze luotiin risteyttämällä G13 nopeasti kukkivan Chemdawg '91:n kanssa. Tällä kannalla on sekä indica- että sativaominaisuuksia, ja 8-9 viikon kukinta aika, jonka aikana se kasvaa tavanomaiseen mittaan. Tällä kasvilla on suurelti ympärysmittaa ja se pärjää oivallisesti sekä sisä- että ulkotiloissa. Pitkät, paksut pamput alkavat turvota viimeisinä viikkoina, tuottaen punaisten ja purppuraisten verhiöiden tiiviitä nuppuja. Pärinä on välitön ja pitkäkestoinen, tuottaen euforisen, keskushermostoa aktivoivan vaikutuksen. Tällä lajikkeella on selkeästi erottuva limen maku ja tuoksu.Onko Liberty Haze Indica vai Sativa?
Liberty Haze kanta Barney's Farmilta on 60% Sativa 40% Indica

Paras tapa säilyttää Liberty Haze kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Liberty Haze siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Liberty Haze kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Liberty Haze kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Liberty Haze siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Liberty Haze siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Liberty Haze kannabiksen siementen itämiseen?
Liberty Haze kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Liberty Haze Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
G13 x ChemDawg 91
Pitkäkestoinen, tyyni, kihelmöivä, nauravainen, euforinen, luova
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Havuisa, lime, yrttisä
Myskinen, maanläheinen, skunkki
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
G13 x ChemDawg 91
Pitkäkestoinen, tyyni, kihelmöivä, nauravainen, euforinen, luova
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Havuisa, lime, yrttisä
Myskinen, maanläheinen, skunkki

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy