PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
LSD Auto
LSD Auto 1LSD Auto 2LSD Auto 3LSD Auto 4LSD Auto 5
LSD Auto 6LSD Auto 7LSD Auto 8LSD Auto 9LSD Auto 10

LSD AUTO STRAIN

HYPPää PSYKEDEELISEN RIEMUN VALTATIELLE TäLLä UUDELLEEN LUODULLA AUTOFLOWER-KLASSIKOLLA

 
RATING
LSD x Super Magnum Auto
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

LSD Auto Kannabiksen siemenet

Olemme onnemme kukkuloilla voidessamme ilmoittaa LSD Auto:n saapumisesta. Risteytys legendaarisen LSD-lajikkeemme ja suurikasvuisen autoflower-linjamme välillä. Kuten legendaarinen edeltäjänsä, LSD Auto antaa aimo latauksen ja sinkaisee sinut toiseen ulottuvuuteen. LSD Auto pamahtaa käyntiin juuri kun todellisuus alkaa muuntautumaan sykkiväksi psykedeeliseksi maalaukseksi. Tätä lajiketta ei voi suositella vasta-alkajalle. Huolimatta voimakkaasta vaikutuksesta, tätä on helppo kasvattaa ja kuka tahansa voi hyötyä tästä pikatiestä mieltä mullistavan genetiikan pariin. Anna imelän voiman sivaltaa mielesi ja sielusi lävitse - jatka matkaa pitkin LSD:n viitoittamaa tietä LSD Auto:llä.Onko LSD Auto Indica vai Sativa?
LSD Auto kanta Barney's Farmilta on 30% Sativa 70% Indica

Paras tapa säilyttää LSD Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi LSD Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää LSD Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää LSD Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa LSD Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun LSD Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila LSD Auto kannabiksen siementen itämiseen?
LSD Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

LSD Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
LSD x Super Magnum Auto
Sosiaalinen, lennokas ja psykedeelinen kehopilvi, euforinen, ylevöitynyt, rauhoittava, rentouttava
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Maanläheinen kastanjainen, mangoinen, sitruksinen, makea ja kirpeä
Myskinen, maanläheisen kukkea, yrttisä, skunkki, pistävä
5
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
LSD x Super Magnum Auto
Sosiaalinen, lennokas ja psykedeelinen kehopilvi, euforinen, ylevöitynyt, rauhoittava, rentouttava
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Maanläheinen kastanjainen, mangoinen, sitruksinen, makea ja kirpeä
Myskinen, maanläheisen kukkea, yrttisä, skunkki, pistävä
5

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy