PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO STRAIN

TäMä VOIMAKAS JA STIMULOIVA SATIVAINEN LISäYS CALI-KOKOELMAAMME VIE SINUT MATKALLE TAIKAMATOLLA.

 
RATING
Mimosa x Orange Punch
VALITSE PAKKAUSKOKO

Mimosa EVO Kannabiksen siemenet

MIMOSA EVO feminisoitu: Pitkään odotettu julkaisu Barney's Farmin laboratoriosta on vihdoinkin valmis ja oma versiomme tästä monsterigenetiikasta on saanut heidän hyväksyntänsä. Nouskoon MIMOSA EVO! Kehitetty kuuluisasta Symbiotic Geneticsin jalostamasta Emerald Trianglessa liikkuvasta pistokkaasta, nyt tehostettuna! Barney's Farmin holvin varjelluin jalostusyksilö. Tämä 60%  indicainen suosikki on täynnä suuria huurteisia kukintoja, jotka ovat täynnä päätähuimaavia kannabinoideja ja terpeenejä. Sativan ystävät tulevat pitämään pirtsakoista trooppisen sitruunaisista mauista marjaisilla vivahteilla, jotka tulevat energisoivan euforisten vaikutusten mukana.  MIMOSA EVO on täydellinen päivälajike, todellista ruokaa aivoille, joten voit odottaa asteittaisesti nousevaa energiaa, motivaatiota ja puuhafiilistä, joka antaa voimia läpi päivän, yhdessä kirkkaan iloisen pilven kanssa. 30% THC-pitoisuudet ovat todellisille mestareille mahdollisia, mutta 24-26% on sekin aivan riittävästi tavallisille kuolevaisille. MIMOSA EVO:n tehostettu satoisuus voi olla aivan järjetön, 700 g/m2 on helposti saavutettavissa sisätiloissa riittävän kokoisissa tiloissa ja optimaalisissa kasvuolosuhteissa. MIMOSA EVO on ideaalinen ulkokasvatusta varten, jolloin saatat tarvita tikkaita! Saavuttaen yli kahden metrin mitan, tämä valmistuu aikaisin lokakuussa 65+ päivän kukinnan jälkeen, 2000 gramman kasvikohtaisen sadon ollessa mahdollinen.Onko Mimosa EVO Indica vai Sativa?
Mimosa EVO kanta Barney's Farmilta on 40% Sativa 60% Indica

Paras tapa säilyttää Mimosa EVO kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Mimosa EVO siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Mimosa EVO kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Mimosa EVO kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Mimosa EVO siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Mimosa EVO siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Mimosa EVO kannabiksen siementen itämiseen?
Mimosa EVO kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Mimosa EVO Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Mimosa x Orange Punch
Iloinen, nostattava, keskittynyt, energisoiva
2000 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
TASAPAINOINEN
60%
40%
Enimmäkseen indica
Trooppisen sitruunainen marjaisilla vivahteilla
Hedelmäpunssi ja mandariiniaromi
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Mimosa x Orange Punch
Iloinen, nostattava, keskittynyt, energisoiva
2000 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
TASAPAINOINEN
60%
40%
Enimmäkseen indica
Trooppisen sitruunainen marjaisilla vivahteilla
Hedelmäpunssi ja mandariiniaromi

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy