PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Mimosa x Orange Punch
Mimosa x Orange Punch 1Mimosa x Orange Punch 2Mimosa x Orange Punch 3Mimosa x Orange Punch 4Mimosa x Orange Punch 5
Mimosa x Orange Punch 6Mimosa x Orange Punch 7Mimosa x Orange Punch 8Mimosa x Orange Punch 9Mimosa x Orange Punch 10

MIMOSA X ORANGE PUNCH STRAIN

MIMOSAN EVOLUUTIO JATKUU! UUSI RäJäHTäVä APPELSIININMAKUINEN SUPERKOMPAKTI SENSAATIO.

 
RATING
Mimosa Evo x Orange Punch
VALITSE PAKKAUSKOKO

Mimosa X Orange Punch Kannabiksen siemenet

MIMOSA X ORANGE PUNCH Barney's Farmilta. Mimosan evoluutio jatkuu tällä räjähtävällä appelsiininmakuisella superkompaktilla sensaatiolla – todista jälleen yksi upouusi superlajike Barney's Farmin labrasta. Nerokkaasti kehitetty huolellisesti takaisinristeyttämällä kuuluisa Orange Punchimme vuoden 2020 kohulajikkeeseen, Mimosa Evoon. Tämä geneettinen infuusio loi häkellyttävän nopeasti upean tuoksuisia nuppuja tuottavan kasvin; beta-karyofylleenin, linaloolin ja limoneeni-terpeenien lohtiessa kuohuttavan sitruksisen, mandariinikarkun tuoksuisen makean aromin. Tämä risteytys tuottaa erittäin kompaktin kokoisen kasvin verrattuna Mimosa Evoon, onnistuen silti säilyttämään hämmästyttävän suuren satoisuuden. Epäilemättä yksi Cali Collectionimme värikkäimmistä lisäyksistä, oheiset kuvat ovat Barney's Farmin labran viimeisistä sadonkorjuista, ja esittelevät tämän hienostuneen kasvin syvät purppuraiset liukuvärit – tällaista kauneutta tapaa kasvimaailmassa harvoin, ja se on äärimmäisen esteettinen herkku jopa kokeneimmille kasvattajille. Tämä mestarisarjan kasvi on ihastuttavan vahva ja tuottaa monituisia suuria ja tiheitä, hartsin peittämiä raskaita nuppuja, jotka ovat täynnä kirkkaan oransseja, trikomeita notkuvia karvoja. Testauksissamme sitä on kuvailtu sisäkasvattajan unelmaksi! Nopea kukinta vain 55-60 päivässä, ja satoisuus 700 g/neliömetri. Ulkona ihanteellisissa olosuhteissa MIMOSA X ORANGE PUNCH kasvaa jopa 1,5-1,8 metrin korkeuteen, tuottaen ällistyttävät 1,5 kg valtavia, erittäin tiiviitä herkullisen yleisiä kannabiksen nuppuja. Sadonkorjuun aikaan tämän lajikkeen nautinnollisuus singahtaa ylös, sillä tiiviit ja painavat nuput on erittäin helppo trimmata ja herkulliset sitrustuoksut heräävät henkiin. THC-mittauksien tulokset ovat olleet jopa 30%.
35% Sativa 65% IndicaMikä on paras lämpötila Mimosa x Orange Punch kannabiksen siementen itämiseen?
Mimosa x Orange Punch kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Mimosa X Orange Punch Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforinen, onnellinen, energinen
1500 gr/plant
650-750 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
TASAPAINOINEN
65%
35%
Enimmäkseen indica
Sitruksinen appelsiinikarkki
Makeat mandariinin häivähdykset
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforinen, onnellinen, energinen
1500 gr/plant
650-750 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
TASAPAINOINEN
65%
35%
Enimmäkseen indica
Sitruksinen appelsiinikarkki
Makeat mandariinin häivähdykset

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy