PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Moby Dick

MOBY DICK STRAIN

NIITä VALAAN KOKOISIA SATOJA TäSTä VANHAN AJAN KLASSIKOSTA, TODELLINEN MONSTERILAJIKE NIIN VAIKUTUSTEN KUIN TUOTTAVUUDEN PUOLESTA.

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
VALITSE PAKKAUSKOKO

Moby Dick Kannabiksen siemenet

Tämä vähemmän tunnettu jalokivi on todistanut itsensä erityisen suosittuna niin aloittelevien kasvattajien kuin konkareidenkin keskuudessa, kiitos sen ällistyttävän isojen satojen. Valmistaudu tapaamaan kannabislajikkeiden King Dong – Moby Dick. White Widow'n ja Hazen huolellinen risteytys on tuottanut yhden satoisimmista lajikkeista. Henkeäsalpaavat sadot yltävät jopa 700 g/m2 lukemiin, ja ovat helppo saavuttaa kaiken tasoisille kasvattajille. Pirteä, pitkäkestoinen vaikutus. Mitä muuta voisit pyytää kannabislajikkeelta? Tämä tyttönen sinkoaa sinut kiivaasti toiseen ulottuvuuteen täynnä luovuutta ja puuhafiilistä, päästäen valloilleen nopeasti iskevän pilven joka pitää sinut täydellisen energisenä koko päivän väsyttämättä sinua. THC-pitoisuus on n. 27%. Sellainen on Moby Dick. Ja siksi se onkin niin vakaa suosikki monelle kasvattajalle. 70 päivän kukitusjakso lisää tämän maailmoja halkovan kannabislajikkeen viehätystä. Ulkokasvatuksessa kukinta päättyy lokakuun ensimmäisellä viikolla. Kasvattajat rakastavat sen vaniljaista tuoksua ja varmoja, sankarillisia satoja. Tästä haluat pitää kiinni.Onko Moby Dick Indica vai Sativa?
Moby Dick kanta Barney's Farmilta on 75% Sativa 25% Indica

Paras tapa säilyttää Moby Dick kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Moby Dick siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Moby Dick kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Moby Dick kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Moby Dick siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Moby Dick siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Moby Dick kannabiksen siementen itämiseen?
Moby Dick kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Moby Dick Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Luova, energisoiva, euforinen pilvi
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
63 - 70
LOKAKUU
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
KORKEA
25%
75%
Enimmäkseen sativa
Sitruksinen haze, mausteinen mänty ja vanilja
Karvas sitruunainen haze, häivähdyksellä mausteista mäntysuitsuketta ja vaniljaa
KUUMA & LÄMMIN
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Luova, energisoiva, euforinen pilvi
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
63 - 70
LOKAKUU
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
KORKEA
25%
75%
Enimmäkseen sativa
Sitruksinen haze, mausteinen mänty ja vanilja
Karvas sitruunainen haze, häivähdyksellä mausteista mäntysuitsuketta ja vaniljaa
KUUMA & LÄMMIN

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy