PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
OG Kush
OG Kush 1OG Kush 2OG Kush 3OG Kush 4OG Kush 5
OG Kush 6OG Kush 7OG Kush 8OG Kush 9OG Kush 10

OG KUSH STRAIN

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
VALITSE PAKKAUSKOKO

OG Kush Kannabiksen siemenet

On aika antautua tämän OG Kush -kannan lumoavalle viehätykselle, tunnetulle kannabiskannalle, joka ylpeilee vahvalla geneettisellä sukupuullaan. Huikea risteytys Chemdawgin, Lemon Thain ja Hindu Kushin välillä, tämän kannan monimutkainen kemiallinen rakenne ja erottuva terpeeniprofiili tekevät siitä jatkuvan suosikin kannabiksen ystävien keskuudessa. Meidän OG Kush -kantamme vertaansa vailla oleva voima on yksinkertaisesti vastustamaton, huomioi sen THC-tasot, jotka vaihtelevat 23%:sta hämmästyttävään 26%:iin. Indica-genetiikka tekee siitä ihanteellisen rikkaruohokannan niille, jotka etsivät syvää rentoutumista, kivun hoitoa ja stressin lievitystä. Vahvoilla ja pitkäkestoilla vaikutuksillaan tämä huomattava kanta on suosikki kokeneiden käyttäjien keskuudessa.

 

Koe puhdas nautinto nopeasta kukinnasta, joka kestää vain 55-65 päivää, ja salli viljelijöiden nauttia kukkiensa kauneudesta nopeammin kuin joillakin muilla kannoilla. Sisätiloissa kasvatettuna OG Kush voi saavuttaa korkeuden 1m - 1,20m ja tuottaa hämmästyttävän 550g/m2, kun taas ulkokasvatus voi saavuttaa huimaavat korkeudet 1,5m - 2,5m ja tuottaa jopa 1,5kg, mikä tekee siitä suositun valinnan ulkoviljelijöille.

 

Herkuttele OG Kushin ainutlaatuisella terpeeniprofiililla, tuoksulla, joka on vertaansa vailla kannabiskantojen keskuudessa. Myrcenen, limoneenin ja caryophyllenen houkutteleva läsnäolo vaikuttavat sen maanläheiseen ja pistävään aromiin. Korkeat myrcene-pitoisuudet, viehättävä terpeeni, joka löytyy OG Kushista, tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät syvää ja pitkäkestoista rentoutumista. Antaudu tämän alkuperäisen OG Kush -kannan geneettisen Barneys Farmin huumaavaan nautintoon, kanta, joka vie sinut puhtaan nautinnon matkalle. Sen monimutkainen geneettinen rakenne, erottuva terpeeniprofiili ja vahvat THC-tasot tekevät tästä houkuttelevasta kannasta yksinkertaisesti vastustamattoman.Onko OG Kush Indica vai Sativa?
OG Kush kanta Barney's Farmilta on 30% Sativa 70% Indica

Paras tapa säilyttää OG Kush kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi OG Kush siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää OG Kush kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää OG Kush kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa OG Kush siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun OG Kush siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila OG Kush kannabiksen siementen itämiseen?
OG Kush kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

OG Kush Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Aivojen stimulointi, Iloinen, Rentouttava, Sosiaalinen, Nostattava
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Hapan, Sitrus, Yrttinen, Skunkkimainen, Puinen Mänty
Sitrus, Hapan, Läpitunkeva, Skunkkimainen, Kostea, Maanläheinen
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Aivojen stimulointi, Iloinen, Rentouttava, Sosiaalinen, Nostattava
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Hapan, Sitrus, Yrttinen, Skunkkimainen, Puinen Mänty
Sitrus, Hapan, Läpitunkeva, Skunkkimainen, Kostea, Maanläheinen

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy