PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

MAISTA TäMäN HUOMIOTA HERäTTäVäN HEDELMäISEN KLASSIKON MAKEITA JA KERMAISEN APPELSIINISIA KUKINTOJA

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Orange Sherbert Kannabiksen siemenet

ORANGE SHERBERT, voimallinen ja virkeyttävä indica-dominantti hybridi, jolla on huumaannuttavaa ja vedet kielelle nostattavaa vaikutusta. Tämä on ehta amerikkalainen lajike, joka kokoaa yhteen Orange Creamin, Purple Urklen ja Cherry Pien yhdeksi todella ihmeelliseksi karkin/appelsiinien makuiseksi kasviksi. Kasvaa mitä ihmellisimpiä tiiviitä oransseja ja purppuraisia kukintoja maulla joka on järisyttävän appelsiininen. Erittäin indicainen rentouttava vaikutus jättää kehon ja mielen rauhaisaan tilaan. Tämä on eräs helppohoitoisimmista kasveista. Kasvit saavuttavat parhaimmillaan 1,3 metrin mitan ja tuottavat suuria pamppuja herkullista kukintoa. Sivuhaarat hyötyvät tuennasta kukinnan viimeisinä viikkoina.Onko Orange Sherbert Indica vai Sativa?
Orange Sherbert kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää Orange Sherbert kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Orange Sherbert siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Orange Sherbert kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Orange Sherbert kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Orange Sherbert siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Orange Sherbert siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Orange Sherbert kannabiksen siementen itämiseen?
Orange Sherbert kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Orange Sherbert Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Rentouttava, leppoinen
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
LOKAKUU
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Hapokas karkki, appelsiininen
Makean kirpakka, appelsiini
4
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Rentouttava, leppoinen
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
LOKAKUU
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Hapokas karkki, appelsiininen
Makean kirpakka, appelsiini
4

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy