PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Peyote Critical
Peyote Critical 1Peyote Critical 2Peyote Critical 3Peyote Critical 4Peyote Critical 5
Peyote Critical 6Peyote Critical 7Peyote Critical 8Peyote Critical 9Peyote Critical 10

PEYOTE CRITICAL STRAIN

VARMISTA, ETTä TEET TäSTä MIELTä LAAJENTAVASTA IHMEKASVISTA OSAN PäIVääSI

 
RATING
Peyote Purple x Critical Kush
VALITSE PAKKAUSKOKO

Peyote Critical Kannabiksen siemenet

Oletko valmis Barney'sin laboratorion tarjoamaan erikoisuuteen? Valmistaudu Peyote Criticaliin.  Se on rajoitetusti saatavilla oleva puhdas indicahybridi, jolla on loistava satopotentiaali ja fantastinen vastustuskyky tuholaisille. PEYOTE CRITICAL "Limited Edition" on luotu risteyttämällä Peyote Purple ja CRITICAL KUSH. Tuloksena on indicahynridi, joka yhdistää kaiken CRITICAL KUSH:n raa'asta voimasta Peyote Purplen maineikkaaseen makeaan makuun ja väriloistoon. Nämä kaksi kasvia löytävät täydellisen parinsa, niiden silmiinpistävät samankaltaisuudet tekevät tästä todella harmonisen yhdistelmän. Kummatkin risteytyksen kasveista ovat nopeasti kukkivia, tuottavat tavattoman suuria satoja ja ovat myös kestäviä. Tehty vastustuskykyiseksi, tämä hybridi kykenee pistämään vastaan tuholaisille ja taudeille. Laboratoriomme etsi voimakasta kasvia, jolla on uniikki maku, ja PEYOTE CRITICAL lyö ruksin joka ruutuun. Tämä on aistinautinto, herkullisia makean maanläheisiä makuja, ja ikäännytetyn puun ja makean kahvin aromeja. Tätä kasvia suositellaan kaikille kasvattajille – heille, jotka ovat uusia kasvattajia, mutta myös kokeneille kasvattajille, jotka etsivät jotakin erikoisempaa. Voimakas, makealta maistuva ja suurisatoinen.Onko Peyote Critical Indica vai Sativa?
Peyote Critical kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää Peyote Critical kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Peyote Critical siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Peyote Critical kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Peyote Critical kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Peyote Critical siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Peyote Critical siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Peyote Critical kannabiksen siementen itämiseen?
Peyote Critical kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Peyote Critical Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Peyote Purple x Critical Kush
Mystinen, kehoa rauhoittava, syvällinen, tarkkaavainen, mielialaa kohentava
800 gr/plant
500-600 gr/m²
1000
50 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
KORKEA
100-180cm
100-130cm
140-180cm
KORKEA
10
25
80%
20%
0%
Enimmäkseen indica
Vanilja, mango, mustikka, maanläheinen
Ikäännytetty puu, makea kahvi
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Peyote Purple x Critical Kush
Mystinen, kehoa rauhoittava, syvällinen, tarkkaavainen, mielialaa kohentava
800 gr/plant
500-600 gr/m²
1000
50 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
KORKEA
100-180cm
100-130cm
140-180cm
KORKEA
10
25
80%
20%
0%
Enimmäkseen indica
Vanilja, mango, mustikka, maanläheinen
Ikäännytetty puu, makea kahvi
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy