PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Pineapple Chunk
Pineapple Chunk 1Pineapple Chunk 2Pineapple Chunk 3Pineapple Chunk 4Pineapple Chunk 5
Pineapple Chunk 6Pineapple Chunk 7Pineapple Chunk 8Pineapple Chunk 9Pineapple Chunk 10

PINEAPPLE CHUNK STRAIN

TäMä HEDELMäINEN SUOSIKKI TäRäYTTää SUKAT JALASTASI JA LAITTAA HYMYN HUULILLESI

Cup Winner
RATING
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Pineapple Chunk Kannabiksen siemenet

Pineapple Chunk luotiin risteyttämällä “Barney’s Farm”-versio Sweet Pineapplesta Cheese/Skunk #1 - jalostaen tähän uuteen lajikkeeseen olemuksen ja maun kummastakin näistä herkullisista lajikkeista. Tuloksena on äärimmäisen kasvukykyinen ja vakaa kasvi. Homeen- ja taudinkestävä. Pineapple Chunk  olemus ja maku on heti huomattavissa. Sen maanläheinen, Cheese X Skunkin aromi on vahvistettu tyrmäävällä ytimellä erittäin makeaa Pineapplea. Maku on herkullinen ja uniikki. Maanläheisille mauille tuo pohjaa voimakkaasti ruokahalua herättelevä Pineapplen jälkirymistys. Antaa valtavasti, massiivisella THC tuotannolla ja korkealla CBD määrällä tuottaen voimakkaan sohvajumivaikutuksen.

 Onko Pineapple Chunk Indica vai Sativa?
Pineapple Chunk kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää Pineapple Chunk kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Pineapple Chunk siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Pineapple Chunk kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Pineapple Chunk kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Pineapple Chunk siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Pineapple Chunk siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Pineapple Chunk kannabiksen siementen itämiseen?
Pineapple Chunk kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Pineapple Chunk Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Hermostollista energisyyttä, lempeää euforiaa, virkistäviä aistinautintoja, luova
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Makea ananas, juustoinen, havuisa
Maanläheinen, juustoinen, ananas
3
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Hermostollista energisyyttä, lempeää euforiaa, virkistäviä aistinautintoja, luova
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Makea ananas, juustoinen, havuisa
Maanläheinen, juustoinen, ananas
3

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy