PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Pineapple Express
Pineapple Express 1Pineapple Express 2Pineapple Express 3Pineapple Express 4Pineapple Express 5
Pineapple Express 6Pineapple Express 7Pineapple Express 8Pineapple Express 9Pineapple Express 10

PINEAPPLE EXPRESS STRAIN

IHANAN MAKUINEN LEGENDAARINEN 60 % SATIVA LEANING HYBRID

 
RATING
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
VALITSE PAKKAUSKOKO

Pineapple Express Kannabiksen siemenet

PINEAPPLE EXPRESS on ihanan makuinen, todella legendaarinen 60 % sativaan nojaava hybridi, jonka voimanlähteenä on myrseeniä hallitseva terpeeniprofiili, jonka geneettinen sukutaulu puhuu puolestaan. Kanta on luonnostaan ​​erittäin vastustuskykyinen homeille ja taudeille, eikä se vaadi erityisiä taitoja kasvaakseen. Tämä on täydellinen paketti, joka huokuu energisoivia vaikutuksia, terapeuttisia etuja ja upeimmat aromit ja maut. PINEAPPLE EXPRESS on alueen maanviljelijöiden valitsemien sukupolvien aikana kehittyneen Hawaiian sativan ja Trainwreckin risteytys, joka on uraauurtava genetiikan fuusio, joka syntyi afganistanilaisten, meksikolaisten sativan ja thaimaalaisten maatiaisten valikoivista risteytyksistä. Tämä on keskipitkä tai korkea kasvi, joka saavuttaa sisäkorkeuden 110-140 cm, hyvin ulkona! Oikeissa olosuhteissa voi kasvaa yli 2 metriä. Kukinta-aika sisätiloissa 55-65 päivää / ulkona noin lokakuun alusta. PINEAPPLE EXPRESS kasvaa tiheäksi, mutta hieman venytetyksi rakenteeksi, kontrastivärinen vaaleanvihreä lehti, jota seuraa erittäin paksut popcornin muotoiset silmut, jotka kiiltävät lime- ja keltaisella värillä, peitettynä erittäin hartsimaisilla, raskailla tahmeilla trikoomuilla, joissa on tulisen kirkkaan punaisia ​​ja meripihkanvärisiä hartsisilmuja. joka voi ylittää 25 % THC:tä ja on tehokkain "superrajattuina, jotka tihkuvat ainutlaatuisia makean ananaksen ja setrin tuoksuja, mausteiden ja seetripuun sävyjä PINEAPPLE EXPRESS on tyypillisiä sativa-lajin vaikutuksia nopeasti vaikuttavalla aivokipulla, pitkä -kestoisia energeettisiä vaikutuksia, jotka materialisoituvat räjähdysmäiseksi energian alkuenergian lisäykseksi, jota seuraa rauhoittava, mutta stimuloiva Onnellisesti keskittynyt ja virkeä koko kehon huippu, jota seuraa rentoutumisen ja juttelevan onnen tunne. Maku ja aromit ovat selkeästi trooppisia, tuoretta ananasta, trooppisia hedelmiä ja mangoa, jossa on setriä ja mausteisuutta. Sen savuinen aromi on selkeästi funky ja skunky ainutlaatuinen voimakas sitrushedelmien tuoksu ja vastustamaton hedelmäinen sitrushedelmien sekoitus.Onko Pineapple Express Indica vai Sativa?
Pineapple Express kanta Barney's Farmilta on 60% Sativa 40% Indica

Paras tapa säilyttää Pineapple Express kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Pineapple Express siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Pineapple Express kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Pineapple Express kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Pineapple Express siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Pineapple Express siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Pineapple Express kannabiksen siementen itämiseen?
Pineapple Express kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Pineapple Express Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Nopeasti vaikuttava aivorytmi, rentoutuminen, onnellisuus
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Kirkkaat sitrushedelmät, joissa on ananasta ja maanläheistä mäntyä
Tuore leikattu ananas trooppisilla hedelmillä
5
Cool, Hot & Temperate
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Nopeasti vaikuttava aivorytmi, rentoutuminen, onnellisuus
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Kirkkaat sitrushedelmät, joissa on ananasta ja maanläheistä mäntyä
Tuore leikattu ananas trooppisilla hedelmillä
2
Cool, Hot & Temperate

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy