PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Pineapple Haze - Regular
Pineapple Haze - Regular 1Pineapple Haze - Regular 2Pineapple Haze - Regular 3Pineapple Haze - Regular 4

PINEAPPLE HAZE - REGULAR STRAIN

HEITä VäHäN HAZEA PäIVIISI TäLLä ILAHDUTTAVALLA YLELLISELLä ANANAKSELLA

 
RATING
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
VALITSE PAKKAUSKOKO

Pineapple Haze - Regular Kannabiksen siemenet

PINEAPPLE HAZE on kohtaaminen legendaarisen multaisen Afghan x Skunk #1:n ja mausteisen vanhan koulukunnan Hazen välillä. Tämä tuotti ylivertaisen sativavoittoisen hybridin pursuavilla sadoilla ja herkullisilla ananaksen mauilla yhdessä taivaallisen hermostoa aktivoivan pilven kera. Tavanomainen sato on 600 grammaa neliömetriä kohden sisätiloissa kasvattaessa, mutta pidemmällä esikukinta-ajalla ne nousevat 700 grammaan. PINEAPPLE HAZE menestyy ulkona useimmissa olosuhteissa ja 1,5 kilon tuotto per kasvi ei ole tavatonta. Kasvi on homeenkestävä, vankka ja palkitseva jopa aivan vasta-alkajille. EC-tasojen pitäminen maksimissaan 1,70 EC:ssä kukinnan aikana avustaa kasvia parhaiten.Onko Pineapple Haze - Regular Indica vai Sativa?
Pineapple Haze - Regular kanta Barney's Farmilta on 65% Sativa 35% Indica

Paras tapa säilyttää Pineapple Haze - Regular kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Pineapple Haze - Regular siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Pineapple Haze - Regular kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Pineapple Haze - Regular kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Pineapple Haze - Regular siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Pineapple Haze - Regular siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Pineapple Haze - Regular kannabiksen siementen itämiseen?
Pineapple Haze - Regular kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Pineapple Haze - Regular Kannabiksen Siemenet kuvaus

REGULAR
NORMAALI
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Säkenöivää voimaa, luovaa ajattelua, ilahduttava, intensiivinen euforia
600-700
65 - 70
LOKAKUU
3rd-4th week
120-140cm
KORKEA
35%
65%
Enimmäkseen sativa
Sokerinen, makea, ananas, sitruuna
Maanläheinen, kukkea, havuisa, ananas
5
kuvaus
REGULAR
NORMAALI
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Säkenöivää voimaa, luovaa ajattelua, ilahduttava, intensiivinen euforia
600-700
65 - 70
LOKAKUU
3rd-4th week
120-140cm
KORKEA
35%
65%
Enimmäkseen sativa
Sokerinen, makea, ananas, sitruuna
Maanläheinen, kukkea, havuisa, ananas

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy