PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Pink Kush
Pink Kush 1Pink Kush 2Pink Kush 3Pink Kush 4Pink Kush 5
Pink Kush 6Pink Kush 7Pink Kush 8Pink Kush 9Pink Kush 10

PINK KUSH STRAIN

ÄLä MISSAA TäTä UNIIKKIA KIUSOITTELEVIEN TERPEENIEN HERKKUA JOKA PUSKEE VANILJAISIA OG:N TUOKSUJA

 
RATING
OG KUSH HYBRID
VALITSE PAKKAUSKOKO

Pink Kush Kannabiksen siemenet

PINK KUSH: Tämä säkenöivä ja erittäin arvostettu OG Kushin sukulainen haastaa todellisuuden rajat henkeäsalpaavan pinkeillä ja purppuraisilla sävyillään. Hänen kukkansa ovat tiiviitä ja säihkyvät valossa kiiltelevien trikomien vuoksi alle 70 päivässä. Tuottaa tiiviitä nuppuja, joten alhaiset kosteustasot ovat suositeltavia. Monet kokevat tämän vaniljantuoksuisen helmen täydelliseksi vastalääkkeeksi vakaviin uniongelmiin, sillä se on erittäin tehokasta sekä kipuun että unettomuuteen. OG:n sisällyttäminen mukaan tarkoittaa sitä, että voit valmistautua raskaan sarjan vaikutuksiin sen lisäksi, että saat paljon tykätyn keveyden tunteen, joka tarjoaa taatusti aistikkaita nautintoja. Terpeenirikas Pink Kush kiusoittelee sieraimia ja kirkastaa aistit. Kukinta sisätiloissa valmistuu tavallisesti yhdeksässä viikossa, ulkotiloissa kuiva ilmasto on suositus. Korkeat sadot ovat 600-700 gramman luokkaa neliömetriä kohden, vaikka korkeus säilyy 1,2 metrissä.Onko Pink Kush Indica vai Sativa?
Pink Kush kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää Pink Kush kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Pink Kush siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Pink Kush kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Pink Kush kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Pink Kush siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Pink Kush siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Pink Kush kannabiksen siementen itämiseen?
Pink Kush kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Pink Kush Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
OG KUSH HYBRID
Unettava, aistillinen
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
100-120cm
90-110cm
120-180cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Vanilja
Vanilja
4
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
OG KUSH HYBRID
Unettava, aistillinen
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
100-120cm
90-110cm
120-180cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Vanilja
Vanilja

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy